[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
睇athletic話疤果單on9交易係為左填數
帳目上差6千萬所以要賣個唯一有價值嘅新星

都幾撚折墮
其實點解冇啦啦要填數
我真係未聽過
上年買基沙文fdj果時冇計過條數先買嫁咩
應該係估唔到會爆武肺 諗住收得返條數
用豬sir屌返佢轉頭囉 有態度都廢過30up
豬sir勁咁多
疤薪酬架構好唔健康
快手借走tmr 對佢對球會都係好事
大袋好似幾fit
林狗:OK,下場袋狗正選左翼,美國狗後備
柏度未走咩?
人又老 人工又高
續左短約 完季先走
廢人聯盟
兩年約

Chelsea have re-opened talks to keep Willian after he rejected a contract offer from an unnamed Chinese club, but remain unwilling to offer more than a two-year contract.
Chelsea are determined to do further transfer business and Leicester City's Ben Chilwell leads their priority list with Bayer Leverkusen's Kai Havertz and West Ham's Declan Rice also being considered.

Emerson Palmieri, who has had further contact from Internazionale recently. Juventus and Napoli are also monitoring his situation.
咁對雙方都好,安仔留係度啦
係咪睇左training 片 但係諗真會唔會係我地後防廢先好表現炸
由出post
到comment
到like

全部都係廢人 都幾撚經典
All lan
飲水狗=廢人聯盟會長
切狗=新會員
雲真狗=資深會員
皮亞狗=榮譽會長
Kai狗準備做第一 魯狗跌出榜外
原來鏝要蝕讓
有傳pogba, bruno 訓練一齊傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞