[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
同Azp一樣178 打閘黎講唔矮
買荷假果件嘅話就真係矮得172
Chillwell workrate高又有速
打四後屌打alonso 啦
估唔到昔日既鐵血藍軍竟然會變成四大中堅
Daddy回家喇救下我哋條後防
摩狗咪會死攬佢眼中嘅頂級中堅蘇馬
咁快已經走去搞黃店d文宣
仲話慢慢研究細節
自己睇清楚支那人點做野啦
買digne仲撚好
仲有近年最後一個正常左閘Luis就係佢放棄
Luis之後baba 艾馬狗 阿朗 無個得
愛狗啲人就算吧啦
以隊閪波同蛆狗一樣都係終極仆街隊
又吹奏返chilwell
講到李城會平放咁
又喺到屈論點
係啊,我怪條女俾人強姦係衰著得少啊
都好撚過賤種愛先啦
屎東斯 LKK 仲被佢哋撚唔夠咩
事實就係第2日已經走去搞鳩人
唔拆話你違反国安法
中共搞亂人還亂搞人
同你扭曲我論點有咩關係
你話點解要自我審查先嘛
因為依家係打緊仗, 仲要對住個邪惡既國家資本主義兼法西斯政權
連命都保唔住仲講乜
高普:來季4隊爭霸

隨著利物浦已封王,令周四由該隊對曼城變為褪色大戰,領隊高普放眼來季,預言是4隊之爭,你猜到是哪4隊嗎?
答案是利物浦、曼城、曼聯及車路士。高普在對曼城的比賽前說:「不論人家就來季說甚麼,都不重要,反正我們兩隊(利物浦及曼城)都準備就緒。我們看到曼聯迎頭趕上,人們以為他們沒機會,但我們可看到擁有一或兩名球員,可以令球隊有多出色,顯然來季不會差下去,現在還有一隊車路士。」 「這不是關於曼城與我們。在過去兩季很長時間是我們和曼城位列榜首,而之前4或5年更是曼城的天下。」 高普又特別提及大衛施華離隊影響曼城,但又非不可替代,曼城實力依然強勁:「如果可以的話,曼城擁有貝納度施華、霍頓與根度簡,同樣可勝任其位置。」

明明我已晝夜無道踏著面前路 夢想中的彼岸為可還未到
明明我已奮力無間天天上路 我不死也為活得好

明明我已晝夜無間踏著面前路 夢想中的彼岸為何還未到
明明我已奮力無間天天上路 我不死也為活得好
Willian : 'It’s not a time to complain. We have to win on Saturday.'

好彩下場閪波係禮拜5晚
唔係星期六晚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞