[iq150] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

任務完成!
琴日有印象淨係得漏比CA果球係靚波黎
經佢腳就變哂閪波,不過除咗最後嗰腳交出嚟錯哂之外又冇乜大問題
本身就英冠料 仲比人睇穿哂
目前在澳港人
撚狗躝啦!!!
ESPN個利記名宿話丹麥同Toni lack football brain
佢認為作客唔應該要入到3球先有分
防守出現咗好大既問題 好多基本野都做唔好

佢認為車路士過分重視訓練後衛既派牌短傳
忽視咗好多防中同中堅協調補位既操練
但派牌短傳亦唔係好勁

死25狗
其實如果肯練佢地係正常,你睇下對鏝都頂到
呢球之前已經有球好彩對面越位走得甩
屌你老母咁都可以比人copy and paste咁入多粒
揾個米九前鋒守柱 再揾個米八都冇既mark對面高佬
呢下真係r撚爆頭
可能左閘唔係牙朗就唔會失
好多時魯迪加都要執牙朗啲屎

如果係拜仁Davis已經搶返個波
快啲買左閘 波圖個件都好
一線就有既 不過d人咪又係話車買唔到
真心想睇條傻西棄撚晒佐高可以踢到啲乜撚野出黎
前幾場都話下半場出返正常陣,今場係下半場都出閪陣,仲要俾人反cup埋
明明本身條中場線英超頭三
佢去廢咗兩年有料嘅
其實葡超左閘除咗Telles 點解唔考慮下Grimaldo
真心想睇條傻西棄撚晒佐高可以踢到啲乜撚野出黎
明明本身條中場線英超頭三
佢去廢咗兩件有料嘅
假設切廢左 佐又唔用 b8唔撚洗講啦
mount 嬌 高 簡睇落已經係最對版,問題係次次對番d中下游隊 對面d人又恰尻我地中場唔夠撞唔夠頂
最理想既做法一係買番rice 第二個方案就要買番個類似pogba呢類既全能中場 攻守兼備個種
唔洗旨意我哋車路士會收留佢
撚狗擺明鐘意d跑狗
都好明白佢點解會咁想買chilwell
Chilwell 體能好好鳩跑足全場都得
冚家剷斷腳!
鐘意跑狗又出切狗?

傻閪死撚狗
問題佢而家兩頭唔到岸 搵班防守已經唔多掂既仲走去練傳波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞