事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回 (2)

165 回覆
28 Like 0 Dislike
AA 既傭金係要睇佢既價值,例如如果你做二手樓,個盤係得你有其他人冇嘅,你一蚊傭都唔減佢都要同你買㗎啦。咁依d 咪就係你既價值lor, 你可以搵到個獨家盤得你有人哋冇。

但係一手樓你嘅價值喺邊度?你唔回傭其他人都會回傭,唔同你入飛咪同其他人入飛囉。之前有人講話,啲人係求A A買樓,因為自己同地產商買樓冇得平。岩ar, 業主係需要AA 拎discount, 咁叻你咪全行都企硬唔好回傭囉,咁佢哋要買樓,點都要搵你㗎啦。點解你地既行家咁冇骨氣走去回傭。
都係果句
咁你咪自己入飛
人地唔做你,仲有大把人做生意
咪睇到自己咁高
都係嗰句
你咪唔好幫人入飛囉
你唔幫手入 仲有大把人幫手入
咪睇到自己咁高
跟本9成回佣,都係佢地班低賤經紀狗提出

唔信去d討論區,話自己想買新樓test下

少過5個放佣我切牙
你講道理,都要接收果個人有基本知識先會明,AA9冇讀過書,點會明
Agree

分清莊閒未
aa狗最醒最有道理
地位最高
成日分地位
自卑感大到
生意就係生意
都係為錢
屌你老母分清莊閒未?
話你自己?我地都係想搞清楚原來我地真係要求你先入到票啫
依家咁多樓同貨尾你揀, 人地唔回咪唔撚買, 睇下到時邊個求邊個
講左咁耐仲遮遮掩掩
自己入飛無回贈
搵AA入先有
唔係貪回贈大可以自己入
貨尾邊同
而家講緊第一round 最平嗰批
緊係我地求AA狗啦
一早咪講咗AA買一手樓價值係得回佣囉,大家有唔認?
你自己都知人地因乜事搵你地啦
講咗咁耐都扮get唔到 (或者你係真蠢啦)
而家人地一早傾好回95仲要個AA自己offer,白紙黑字寫哂出黎,又唔係去到臨買先調高個回佣,有乜好嘈?
係你地AA鐘意用低賤手段出爾反爾
仲可以惡人先告狀?
你咁叻咪啲客一要回佣唔幫佢入票囉 揀求你嗰啲先幫佢入囉 無問題架
但你做唔到就咪撚成日ff人地求你入票啦
你都識講生意 為錢啦
咁大個人都乍傻扮懵
貨尾你地就會求人地?
唔係喎 業主無你地無回佣喎
你叫佢分清莊閒
諗清楚邊個求邊個先啦
喺aa狗面前真係好自卑
我做咁多年人都冇試過將自己份糧分一大半俾人份糧仲要係憑自己本事叫發展商俾
我真係好自私
aa狗情操真係好高尚好值得尊重
呢次個AA用回九成半引人入飛交數,點知個買家真係抽到前又反口,想搏佢要焗買,最後真係攬炒得啖笑。

講真有時我覺得你係邊一type就會搵返咩AA,大家都係各取所需。
大手買家用開相熟AA,一早傾好晒回幾多,大家舒服。
俾no. 搵你開單 肯講未啊
Message 我你手提
好搞笑 白紙黑字寫哂再反口都可以拗到打個和
如果呢啲係行業老鼠,就人人得而誅之啦
但堆AA個個走返出黎笑個買家柒
呢個行業咩風氣 真係有眼俾大家睇
邊個AA笑買家柒
其實我想講個買家都唔係幾至在,買唔到咪下間。
咁勞氣做嘜
咁叻唔好叫人回佣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞