事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回 (2)

165 回覆
28 Like 0 Dislike
回九成你咪又係死狗咁接,唔係班客比生意你做,你啲佣點黎

講到咁威咪比你個狗牌號碼出嚟,大家幫你宣傳下
咁有骨氣咪自己入飛買
多謝呢單新聞個AA教路
臨揀樓可以Void左張回佣紙
俾9牌no. 未?9up咁耐未都冇
你地個個有本事 團結啲 1蚊都唔好回
反正買家要買既 一定會買
你地有冇咁團結做到呀
難D
不過應該可以帶動到’反口‘呢個風氣
你講左反口記得要做到,我都想睇下你張大頭卡片比人擺上黎
記得反口 唔反仆街死 等睇你大頭相
唔怪得你由po1 撐咗咁耐 話寫到白紙黑字都好,反口都無問題啦
因為你本身都係呢type拿渣人
我淨係見過AA打交搶客 可能有啲客係打住交仆去幫襯樓上堆AA 佢地鐘意啦
你覺得你有價值, 個客質你地做九成/ 九成半咪reject 囉, 你地既價值唔係你貼個價起額頭, 係你d 同行周街唱話俾人知 你呢番說話同你d 同行講啦
啲AA9用揦鮓招仲講到自己好出色咁
其實而家一手資訊發達,我地好多都自己dl樓書睇,如果無回佣咪直接去發展商度搞

你班垃圾aa真係除咗回佣一個功用,真係無x用喎

你地工作極其量咪係 排隊員,抽籤員?

你覺得你地吹幾句值得搵幾十萬佣?
回佣係我地優惠,貪乜x? 買樓平多幾十萬就要比你地d低賤排隊員?

我跌5%狗糧比你地,當比乞衣,你地應該要感恩啦
唔要佣金點解關你事
幾十頁都無人答到
唔明佣金關你咩事
幾十頁都無人答到
係呀唔撚關架
快撚啲幫發展商sell貨尾
sell唔到都拉大隊上去叫發展商出糧
唔撚出就拉banner有汗出冇糧出
嘈到發展商俾錢
加油
支持aa狗
都係一開始做爛市,價低者得心態,但買家貪到咁盡又真係抵撚死,AA咁唔值你不如話回9成9啦,比兩千算啦,做一日野之ma
好鬼暴躁
講到我地唔買樓佢地都有佣收
估唔到你地連自己人都鼓勵我地回9成9
咁仲有咩好講
對住弱智aa狗係易啲燥
好彩平日返工唔洗點對住呢種水平嘅人做野
分清莊閒未

‘我要比錢你賺?’分清莊閒未
而家係發展商比佣AA推銷佢既product
你有比錢比乜錢
係呀無俾錢 發展商貼埋錢俾我地買樓添
發展商賣一間蝕一間架
AA 值唔值咁貴個個人睇法唔同。有d 人覺得佢服務好,俾多d 冇所謂。但依家個問題係AA係用低傭金吸引人地跟你入飛,到最後就反口。咁無論點都係唔岩架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞