事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回 (2)

165 回覆
28 Like 0 Dislike
開到post 2
岩 一手貨無aa根本推唔曬 發展商未收夠錢仲驚過你,9期marini 個陣老友同我講 抽左頭幾輪d買家之後已經收曬皮 3百件貨尾係咁打比主區董事叫同事推 搵2手全部介紹左9期先。係最近長柒同黨鐵夾埋個價幫佢走貨尾先叫郁到
咁你咪自己入飛抽
無回贈,幫長實慳錢
你意思係發展商求AA幫手推
可以咁講既 睇下d人點理解 ,因為個期佢有加佣 你搵番9期post都睇到 基本佣x1.2好似 我唔熟,你可以當佢出多d佣aa幫手,又可以理解成佢比你回多d當減價,最後先走到幾十間,所以話d人自動沖去買 係有 不過可能5成都無。其他都係比人哄過去。
加佣當減價
費事得失買左既業主

其實買賣樓都只係生意
你臭串咪玩柒你
回9成半
樓上D人又唔分清佣金報酬制度同莊閒
剩係識情緒發洩
所以我抽個陣都係搵AA朋友
之後我主動話回7成就算

呢D咪價值, 至少我信得過佢
AA9 就係AA9 不如直接啲講 你所謂嘅好服務值拎幾多佣5成?定9成? 回9成就=冇服務? 多票=莊閒都未識分 笑撚死人
Btw 呢篇嘢可以做潮文
我AA friend 話大家老友 主動回9成 我叫佢8成半算啦 佢都唔太好意思 大家都知9成都唔少落袋
跟本一手佢地就無價值
只係我益自己人都唔想益班死MK姐
咁多年先一次係咁 平時抽新樓回8-9成好基本 但啲AA係要講到幫抽好辛若 又咩回5成可以抽頭票 真係俾人睇唔起唔好怪人
吾吾吾,你連個唔字都唔識用,點證明比人知有價值

如果你係幫到人,買家都唔會大貪叫你回到盡,我屌果啲AA成日話人大貪,回得多,但另一方面冇做好佢個責任
值幾多佣你定
你有比佣
你比得起佣咩

佣幾多係發展商定嫁
長實驚賣唔哂定買家驚買唔到多D
好呀
到時候你d行家唔好扮死狗求我跟佢入飛就得
呢D尻up 大家笑下
扮就實有人扮
我只係代表自己
你見到有人扮你記得屌柒佢 ‘益長實都唔益你!’
你講呢啲有撚用
會有人可憐你
回你就回啦屌你老母
你覺得自己值咩
Sad but true
賣可憐 事實唔熟嘅AA回9成好基本 8成係買你咩都做哂 /熟人價
7成? 一張咩人都拎到嘅牌 值咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞