事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回 (2)

165 回覆
28 Like 0 Dislike
佢哋明呢個post 就唔會開到(2)
香港咁多年免費教育,連咁基本既字都唔識,點令人覺得有能力

你唔係打錯字,係兩個字唔同意思同用法都唔知,基本學歷都達唔到
你都未答今個月有幾多個客乞你幫佢入飛?

你係咪網上就屌鳩個客乞求你入飛,現實就成隻狗咁求個客入飛?
你問我就要答你邊撚個
繼續你嘅情緒發洩
你講到自己咁勁,咪大聲d講你有幾勁,等我地自卑下
你講明唔回 一定大把人搵你開單 唔好彈弓手做犯法嘢先出嚟講啦廢西
犯法
犯邊條法
講嚟聽吓
唔好柒啦AA狗, 早排賣樓我開900佢打嚟話個客我幫你幫到盡啦今次, 個客可以出到840, 我話樓下低層上星期先賣左860我高過佢會唔會再減啊,條AA狗再打嚟嚇我話信唔信我同哂全公司講你呢個業主好痲煩, 等無人做你生意, 我即話你快撚D講啦廢柴, 你咁撚叻咁好生意就唔使同我呢d業主仔嘈啦。收完線過5分鐘扮冷靜問如果出多10萬得唔得, 笑撚左我成日。

而定一手樓仲講到自己有幾重要, 唔回使閪搵AA狗買。
佢地會話你都未分清莊閒,你要乞求佢地先有成交
你同客講明唔回佣囉 廢西 有冇膽啊? 你呢種aa9 真係唔屌唔鬆化 你咩AA no. 我幫你宣傳 你靠服務好 唔洗回佣
所以從來只買地球樓
佢地講就兇狠
係羅,留低個名,AA NO,幫你做宣傳。
絕對講到明你服務態度好,專業,唔會回佣。
靠專業拉客。
我果個收皮啦,幾次都抽6,7000幾,靠佢地先抽到前籌?哼,我不如信性交可以轉運好過,on 9

垃圾aa幾時先死全家
佢地會話回少啲就會抽前啲
邊個係莊 都唔會係你隻AA狗
啲AA9 深潛了 又話服務好 俾個no.都怕
上連登都打5p字 仲聲打夾惡
吾你老味咩 俾人屌完仲吾吾吾
發展商依家驚賣唔出咩
我AA friend 話大家老友 主動回10成,話做次義工無所謂啦喎 我叫佢9成半算啦 佢都唔太好意思 大家都知9成半都唔少落袋
你咁廢架
回9成only?
我個aa回突畀我,大約120%,佢話賺夠喇收工,大家happy
又一隻AA9 on99咁就唔好痴埋嚟啦 覆你老味咩 blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞