事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回 (2)

165 回覆
28 Like 0 Dislike
講真
幾千萬嘅樓... 發展商或者真係要AA 幫手去貨。。。
一千萬樓下果d .... 整個網上抽籤都去到貨la ....
唔洗咁辛苦搵AA 幫手la
賣口罩咁賣樓
吾你老母

已封鎖會員 - 一條底褲著四日
你果啲問題,10個aa,9個鳩答,1個老實答唔知

我去睇樓做功課仲悉撚過啲aa
都唔撚知點解有班廢人係到
笑撚左一個毅進就符合資格既牌真係好撚難考呀,一份全mc既考試真係好撚難考呀
成班廢柴讀唔成書走去呃呃氹氹,背少少野去考試對你哋黎講又真係幾難既

無錯發展商係要靠地產代理賣樓,但成件事外判賣樓比你哋講到靠你賣樓
咁計法啲外賣仔都好撚勁架,無佢哋就無人送外賣架啦,車牌好撚難考架
今年係外賣仔的天下
TLDR: 見到卡片係中原AA 將軍澳君傲灣分行 自己睇路

呢隻中原AA會同佢team嘅人夾埋
話回幾多比你都係吹水

唔知係咪比人投訴得多 中原AA資料庫已經search唔到佢
大家自己睇路 唔想再有巴絲中招

張耀權 Lucas Chang
E-398081
將軍澳區

張相同真人唔似樣 一定要睇卡片同狗隻編號
直線串爆啲AA9
可能就係樓主 憑服務唔洗回佣原來就係咁
死開啦 芒po aa狗
你係唔係on9架 我叫AA報價俾我 你有冇睇post 我係買家
我想知d AA9係咪要你乞求佢哋先話回比你?係咪一黎就叫你分清莊閒?
回9成 幾個搶住求我同佢入票 同分行都爭食 成街都AA 唔明呢個post個三個AA9 自信係邊 啲客要抽 佢地咪又係打交搶客
應該係個別例子,咁岩比你遇到,其他AA9要你乞求佢,你先有樓買,有時啲客要打交搶AA
回9成半就9成半啦咁撚多嗲
之前係發展商做過售樓部既答你

幾錢都好 你經AA買 發展商都隔左重責任 有咩可以射番個波俾個AA

我同事試過個客自己上黎話要買 都Call個AA上黎幫佢開單 因為驚講錯野會上身 當然事後有D酒水落肚啦
喂你唔好咁撚倒米好無
呢個post 好撚多人識自己買嫁
仲有
你憑乜定比幾多佣AA
買家定嫁
分清莊閒未
好有道理咁 你咩AA no. 幫你宣傳吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞