英倫扮工室(36)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
可以點去衡量?
一部分客方外國專業人士,需要大量溝通都勉強ok,(有時佢地應該就住我黎講)。
要寫report, 大量email至少佢地睇得明
AL UE = C
無考ielts,係咪必需?
去costa 沖咖啡, 聽得明個menu 同識講張單幾多錢就ok
non-grocery retail 仲會唔會請人就冇人知
沖咖啡

ok wo
whsmith wilko boots 應該都唔開點cut 既
£8 * 40 hours work week
https://www.payscale.com/research/UK/Employer=WHSmith/Hourly_Rate

有工番已經好好啦 最緊要唔好怕辛苦
唔撚想答
上一代香港人 廣州偷渡嚟香港 冇google 冇連登都得
Costa "沖咖啡"噤個掣姐, 有幾難
cafe nero好啲,起碼學到用半自動
有得比你禁就係
PRET都炒1000人...
Handsome guy
that's why i said "non-grocery retail 仲會唔會請人就冇人知"
沖咖啡果個仲有咩communication?
grocery而家都請temp多,應該預咗之後...
預黎緊六個月至半年都係市道差啦
無計
撞正武肺
我果行就升work load啦
個個customer 話如果有咩機咩機可以慳幾多人手
Social distancing 下都保續生產力
"我果行就升work load啦"

BNO 既朋友要搵工知道要搵邊個啦
香港無製造業
歡迎肯學肯做既轉行
可惜我無權話事
morning sir
what would you like to order?
have a nice day
其實都唔好食
冲咖啡响法國都要考cert 㗎
連登仔好在去英國唧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞