英倫扮工室(36)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我呢邊最多學生妹
有冇人計劃返去投票
又放風派£500 voucher for hospitality and retail sectors
睇外型 bay window樣 大概知

https://www.homesandantiques.com/interiors/homes/discover-500-years-of-british-homes/

唔算真係好貴 比起香港 蚊比同牛比
3bed terraced 450k-550k
又有快車入london city centre
校網又好
冇喎 hard water唔錯
不過要成日de-limescale煩啲
Tudor真係好醜
你住邊頭?
好耐冇上黎,呢到手足安好嗎

琴晚樓下幾間酒吧暴動咁撚樣
琴晚Soho
認真一問英國全套開支要幾錢,我計一計大概自己有冇能力
買或者租樓大約要幾錢
中學畢業冇乜技能可以做啲乜嘢工?如果唔係好冇持續性
頂多50萬身家夠唔夠頂?
Epsom 好posh...
都唔少fd住epsom detached... 好鬼正
見有人開左網 都幾好
https://living-guide.uk/

個人覺得睇邊區
London太難啦
你去reading apartment輕鬆上會
講到尾就係要份工
其實係最主要係份工,低學歷感覺冇乜機會
我見有人話由低做起 送住外賣先 再學水電

除左London同Manchester
英國仲有咩地方住得人

呢到個個唔係係中餐捧餐就洗碗啦
仲有其他工做咩
Sutton 做到呢個價?
如果唔介意貴d, 再西d 有咩recommendation?
London 係指city of london...?
唔係你以為邊到
city of London 以外都唔係London啦
唔洗做 大愛左膠政府養
咁如果我喺香港做開三行但係攞啲乜嘢資格先可以喺嗰邊做?
揸車其實一樣 係怕落雪
你本身有冇A/B/水喉牌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞