罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
有冇用果個photo pro既教學
想知點幾時應該用AEL 幾時用 AF-ON 幾時兩個都用 幾時兩個都唔用???
ael 幾時用
你都係望下d 相機教學網站會易明d
有冇巴打嗰相機一開會嗰mon閃得好勁,閃到一間間咁,要等一陣先唔會閃下閃下
同一隻手指上半同下半各reg一次
有時係手指擺唔正
睇番photo pro 教學
基本各mode都有介紹
其中一集: AF-ON
https://www.youtube.com/watch?v=cwG28Rp2nqM

AEL 鎖定曝光, 上網search番介紹
試一試開咗再照去勁光勁暗嘅位就知有咩用
感謝
想問下睇netflix係咪會出到4k
Netflix app好似最高得1080p
講撚左幾多次手機版最高1080
你係咪光管做light source, 試下出街影
用哂5個PROFILE去錄, 嘗試唔同位置, 佢冇限死你一個PROFILE一隻手指, 可以混合咁錄

我XPERIA 1都可以秒解, 冇理由MARK II唔得
點解我入咗4隻手指嘅指紋4隻都秒解你哋做唔到
Same here, crazy fingerprint scanner
4 fingers in 1 profile?
有咩app出到4k
YouTube
除左YouTube?
Amazon prime
4 sperately
case 邊度買無支那貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞