罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
周圍都有
Powermenu有lockdown 不過入密碼解完一次就會解除
我唔明點解要搞到咁柒呢
美咩顏呢,我已經好撚靚仔,仲搞到咁假個樣
人問題
點set
setting > lockscreen preference > show lockdown option
有冇screencap睇下
setting > display > lockscreen preference > show lockdown option 先岩
睇嚟如果唔肯轉punch hole design
前鏡永遠都係用得1/4” ,除非又加寬返額頭
睇拆機,額頭已經無得再收窄,除非再轉細d cmos
thanks!
明明我之前玩過都唔記得
但係佢個前鏡係未食哂成個黑邊架
前鏡梗係有咁矇得咁矇啦
加埋filter真係個個都係靚仔靚女
有冇巴打知依家買仲有冇充電座送?
第二第三水有冇人qc中伏
其實想要d好d既贈品,不過又唔知等幾耐送d乜
矇唔緊要,但前鏡熄左都好似開左美肌先難頂
z5p, xzp, x1 都係咁
呢一兩日部xzp d電倒水到仆街
起身叉滿,食晏已經得返一半
依家tea都未食已經得返個位數

battery health 明明仲有9成
2年幾機, 主力用好難仲有9成

有冇巴打xzp 會刷an10? 相機而家仲使唔使backup drm key?
*#*#7378#*#* check 話仲有9成
17年8月買,三年都黎緊頭

1ii用電量大概係咁

我mon長期九成光、會打機、睇電影、聽歌、開好多social media apps得閒會清cache
裝apps check下
可能已經死咗一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞