罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
1 ii 係正常好多,
繼續諗緊買1日水定10ii 替部xzp
屌, 個前鏡頭開過一次就唔敢再開
明明個樣似泰國人, 影到我成個蛇精男咁, 已經係閉哂effect
唔影相 10ii
影相睇下收到1萬未, 拎黎買1ii
1 ii 第一日賣街鳩衝ed
用慣左21:9 其實係幾好用
試下搵app 搞搞佢先
雖則我主力iphone, 但21:9 真心好用
有1ii 做主力, 咁入1 水貨都得啦, 隻紫色冇得輸, 個mon 又超靚
冇咁勁喎
睇下片6.5小時得返15%
我唔知你咩環境

係咪裝太多野,background多野load 呀
你咁講就摺得, 黑色玻璃都有出事
Sony終於有普通水平
終於搞掂個指紋 要去animation 較0.5x 再reg 5次隻手指先得
不過想屌下誠哥送嗰張玻璃貼真係垃圾嚟 貼完個mon矇左好多 屌你老味仲要唔岩size
即刻去訂左啲來佬野 on99
個通話肯搞未。。。
部機先出左2星期
個email 都唔知由sony hk send左出去未
唔好講sony hk 收唔收到大家個email
明明電話最重要個功能就係要講電話 要著緊d好wor
唔好fix好啦咩
唔係*
都係間歇性發作咁。。。
但都係客觀事實

我當上面個巴打真係send左email去屌sony hk
sony hk 果個睇左未
睇左又射左去比同sony jp 工程部傾果個未
sony jp 見到都要同d operator 睇下係 operator parameter問題定係機fw問題

n個party 真係要搞都要1-2個月起跳喇
追到普通水平已經好好
之前旗艦價錢但below avg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞