罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
用Sony登記保養送嗰3000分(=$90)買咗佢地個原廠套
$69好抵
屌仲未登記
而家係咪好多大鋪都係無晒現貨要等多一兩星期? (黑/鏡紫)
法國唔只三星
X1II 跑贏好多S865嘅手機
想問贈品既尿袋有無貨,係唔係要打去問
咁空係系統先快個少少
乜OnePlus唔空咩
咁多後門點會空
X1 II 咁空係系統先快個少少, S20個系統功能多好多
其實我唔需要佢好多功能
我淨係想要返xz1個個home screen customization同埋指紋可以set用係邊到(可以lockscreen唔畀用指紋) 就足夠
同問,唔知買邊款case好
https://www.sony.com.hk/zh/electronics/accessories/style-cover-stand-xqz-cbat

原價$229
用code $159
登記埋保養送3000分換到$90現金卷
扣埋即係$69
呢款case冇包側邊會唔會有啲危
如果想買部士啤機
買日水Xperia 1定行貨10 ii 好

呢部只求打出打入同WhatsApp
指紋好勁wo

用開xzp基本上個指紋好似廢咗咁因為隻手多汗

轉咗1ii濕住掂都秒開

利申雙手嘅汗可以整濕曬一張紙巾
X1M2PWP
唔sure
我只係見有code+coupon平咁多
所以買嚟試下
我想問下imos張3sas貼唔貼得曬成個mon?
我想問下宜家買x1或者x5好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞