罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我冇
我發現部機叉到100之後未真正滿
要叉到真滿冇電流要多半個鐘個鐘左右
跟住就發現舊電耐用好多
連香蕉都放棄sony
充滿反而唔耐用
好似話高電壓會傷電池壽命,不過如果當電池係消耗品就咩都唔使理
Sony online 訂23號到而家都未出貨
我唔想Sony放棄出手機所以希望大家可以多啲畀意見Sony(send email)但唔好做閪客

關於閣下的查詢,我們已收到閣下有關之反映,連同早前收到的電郵反映,均已傳達至有關部門作進一步跟進。

惟我們現時未有進一步系統軟件更新的資訊可以提供 (包括相關軟件效能的改進等資訊),因此建議閣下留意手提電話的「支援」應用程式內相關系統軟件更新發布通知。謝謝。
百記訂七號有貨
等緊,佢叫我預八號拎機
大貨到!!
夾埋一齊聯署send改善意見比佢地會唔會威力大d
咪叫緊大家咁做
咁要整個list先得

1, kiil app buttun "clear all" 可唔可以放頂,唔好放最左
2, widget 拉大細 size bug幾時fix
3, 個mon有得自訂 90 or 120
4, 開放手錶控制相機
5, 開放 usb to hdmi exten display (exten 同插hdmi 同步唔通,因為個mon size唔同,唔係個個mon都 21:9)
個mon根本唔係行緊90HZ or 120HZ, 點會有得自訂
係咩,仲以為係
當d台開始 refarm d 900同2100做lte果陣
無volte會好大獲
經常要打機中途聽電話? 如果唔係冇VOLTE冇咩影響
無VOLTE的話
打電話係要落番3G/2G

但如果果度無3G/2G coverage
佢下個更新先再做都未遲
因為之前都send咗一堆
周圍都冇紫色
想買,但想問吓,遲啲會唔會出Night Mode ? 我明白好多人未必鍾意呢個技術,但係好多時候極黑嘅場景,影唔到就係影唔到,唔係話影咗RAW就可以調返光。
有冇手機臂套推介?
想搵mk2 size嘅臂套有啲難度
可能要mark3 先有
有冇人試過個mon熄咗但係佢會突然自己閃一下白色花晒嘅畫面又熄返?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞