罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[50] - Xperia 1 II開心使用中

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
手機套Set好未?
set左都無用
傾電時自己著mon我未試過
會唔會sensor壞左?
不過佢個sensor堅慢,室外入室內幾秒先細光
可能IPS行120hz冇OLED行120hz咁明顯, OLED本身反應時間快, IPS係慢

錯左唔好屌咁大力, 都係討論下
今年XPERIA 1 II個系統好似好多問題, 上年XPERIA 1初出都冇咁多問題, 可能用家多左

我以為XPERIA 1 II會用前代FIRMWARE去改
唔會啦
部部機都係咁
換之前

換以後

認命
買白色嘅各位自己小心
年年都要2-3個月先fix曬
早幾年連個相機都要等更新先唔會hang機
似乎得黑色冇問題
黑色, 永恆的黑, 咁深色, 冇色差
其實代代黑色都有分別
我次次都買新色但今代黑色真係太正
未證實消息

黎緊相機更新會再加強成像同出raw
幾時有真120HZ?
未證實消息

黎緊相機更新會再加強成像同出raw
幾時有真120HZ?

個芒一早有喇
係sony唔開
開埋都唔得
最多咪1080p唔介意
電影bug幾時fix x.x
揾人屌下sony喇
食古不化

你走去屌下google喇
求救Sony xperia XZ2 premium android 10
係我冇主動更改裝置密碼情况況下改咗密碼用Google唔知係咪個時開咗android設定附近的裝置嘅bluetooth+ooth+事前係Chrome登出咗Google AC並暫停同步+用梗VPN又speedtest咗

將手機上鎖
選擇「上鎖」後,您將啟動「Android 裝置管理員」作為您裝置的管理員,以便遙距將手機上鎖或清除手機上的資料,和變更螢幕鎖定功能。
請設定用於鎖定螢幕的密碼
寫訊息給拾遺者 (選用)
這部手機已遺失。請協助歸還手機。
請提供電話號碼,以便拾遺者致電給您 (選用)
都冇用收唔到由尋找我的裝置打來嘅電話
求解決方法
唔想又洗機
用Google
將手機上鎖
選擇「上鎖」後,您將啟動「Android 裝置管理員」作為您裝置的管理員,以便遙距將手機上鎖或清除手機上的資料,和變更螢幕鎖定功能。
請設定用於鎖定螢幕的密碼
寫訊息給拾遺者 (選用)
這部手機已遺失。請協助歸還手機。
請提供電話號碼,以便拾遺者致電給您 (選用)
都冇用收唔到由尋找我的裝置打來嘅電話
Lock機又有啟動whatsapp兩步驗證
屌咗3次
屈機到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞