連登仔癲到立疊安法都當自己贏 支持立法

287 回覆
81 Like 119 Dislike
大貓咪比美國佬插咗成400條針落去內部 畀人mon到咁都叫冇損失
咁佢仲可唔可以用美金交易呀?
交罰款可以解決既問題原來係問題?
佢一日唔俾人踢出swift你一日唔駛諗你個春秋大夢啦
而家大貓畀人夾住去捉華為添
沒事兒 我的國最和諧 唔會打大貓既
呢排睇POST睇到R撚曬頭
叫人唔好縮 係到打飛機
個重點係支共都無撚縮過 立場企到硬
同埋民陣申請緊出黎反國安法
CCTAI班CHING係咪會割席/對著幹嗌支持
伊朗俾聯合國制裁緊
匯豐係違反聯合國決議
你仲覺得伊朗單野好小事呀?
駁唔到
呢個唔係樂觀問題
係現實如此
愈窮先愈癲唔錫身
咁歐盟實質做左d咩幫香港
已封鎖會員 哥是個傳說
共產黨夠話唔驚打貿易戰
結果
結果仲打緊
我只係見到香港人炒

睇唔到中共炒d咩
攬炒巴,我想首先強調,我係認同攬炒

但係而家嘅爭議點係支持攬炒,並唔等於唔需要反對國安法

有人話反對就俾中共有縮嘅藉口,根本係好荒謬,習近平而家都冇退路,佢跪嘅話無辦法令中共內部信服,係輕則失勢下台,重則連命都冇埋。唔需要擔心,佢冇得退,攬炒嘅過程一定係會持續落去

問題係冇咗香港,中共嘅經濟係會重創,但係距離滅亡仲好遠,佢經濟最差嘅時候比而家要差得多,就算冇咗香港加上各國制裁,最多都係營造咗一個對香港人有利嘅環境,要打倒中共,香港人自己都一定要反抗先得。而家一片以為立咗國安法就係攬炒成功等贏嘅氣氛,缺乏反送中時期嘅反抗意志絕對唔係好事嚟
同贏國一樣
哥是個傳說又話蔡英文連任炮仗塞屎眼
結果
我想問點解要公投
唔係攬炒支持國安法咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞