連登仔癲到立疊安法都當自己贏 支持立法

287 回覆
81 Like 119 Dislike
支那買緊大量野都仲要俾重稅喎
咁叫唔怕打

有啲人永遠都相信自己一套
伊朗同美國係世仇
大貓咁幫美國對家手
原來仲可以話唔同mindset
連登仔:支持黑警拉多d手足 支持國安法 攬炒
根本立唔立國安法香港人都會比支那玩死,甘不如支那一齊死
係 大家留返係屋企就得 英美幫我地連屎都抿埋
唔係覺得中共會聽民意,會就係民主國家啦

但係歷史上冇幾多個共產/社會主義國家係唔需要人民群起反抗,單靠外國就可推倒個政權先

如果連國安法都唔反,之後其他嘢可能都唔駛反,呢個係反抗意識嘅問題

攬炒同反抗唔應該係只可選其一,我哋要攬住中共死而唔係中共斬埋嚟由得佢斬死自己喎
一句到尾就係要自己冇損傷又要傷到中共
唔好咁天真啦
自損800敵損1000已經係件唔錯嘅事
中共嘅心理咪就係要你覺得傷害唔到佢囉
唔好哂力攬炒
其實大把人中共大到

波台真係成班低質戇鳩仔
香港就係成個國際棋盤入面一隻棋子,我地一直做嘅野都係leverage個局勢,玩象棋一隻兵點可能直接贏,但我地要做到人地食左我會搞到輸成盤棋,食左香港人地直接將鳩你軍,而我相信依家依個moment就係犧牲香港依隻卒嘅好時機
其實幾天真嘅人先覺得中共唔使靠香港
幫推「資訊戰」 有個痴線佬準備好晒中宣部旗下Youtuber嘅report
https://lih.kg/1957525
唔怕生壞命
最怕改壞夠問題
係外國做「三等公民」都好過係支那做奴隸
到底係扮蠢五毛定真蠢?

當日嘅環境同今日嘅環境你拎嚟比
當日有無搞到bno平權
有無搞到中國係國際形勢被杯
有無搞到支那比美國當係頭號敵人
支共軍事實力全球2-3 有250粒核彈
有洲際導彈 無人會同佢開大片
你承唔承認呢個事實先
補給問題 中共唔會無啦啦跨過太平洋執打美國
如果要滅中共 美國要跨過太平洋去打中國
呢個美國國防部做過軍推 勝算唔大
美國民眾一樣要捱貴野
美國出口商農業一樣受打擊
你估質易戰美國完全唔痛?
仲有最果怕打 中國做咩唔一早投降
比人征重關稅?仲洗打到而家?
用下腦啦
不如你講下有咩要靠
有咩係香港死 佢跟住一齊死
我講緊既攬炒姐你我地死中共都死
我想問立左國安法中共會點死
你以為中共會同香港一齊死只係你一相情願既諗法
話你之, 腳安法立左之後, 你係 LIN 登留言都係癲覆腳家, 最高可能為死刑, 快回頭是岸吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞