連登仔癲到立疊安法都當自己贏 支持立法

287 回覆
81 Like 119 Dislike
我唔駛同你講咁多
你剩係答我
外資ibank仲有冇玩中概股?
鳩up唔駛本最佳例子
小心玩膠比對家spin

借個位
正視聽:若抗爭方向不隨局勢改變,只會無謂地損兵折將
香港街頭抗爭目標,亦都係街頭抗爭最大效果;“攬炒”已經達到,今次搞蟈安法其實仲攬炒過上年出老解。
宜家跟著落黎就係引渡全球政府同議會(尤其美國)對付支那以及滅共,所以大家重點應該著眼帶出清晰民意授權比各國政府做野,畫面靚+全球廣泛報導(類似反蟈安法銅鑼灣自由行)係最理想,用選票帶出民意亦十分重要。

大家要小心五毛、熱狗放負風向:美國唔會幫我地(舊年年尾)-》英國係廢國無用架(今年年頭)-》歐盟奶共唔會幫我地(宜家)

大家要記住,香港生路只有一條:救香港人+攬炒促進支爆+重建香港。沒有支爆,香港獨立或者歸英等重建方案全部都係痴人說夢。

未來幾個月至支共瓦解期間大家要做嘅事:1.走資2.全球救生艇救手足加有細路既黃絲家庭(細路是重點,香港未來棟樑,正如今時今日d前線義士,咪比佢地洗腦變小糞紅,否則香港係真正玩完)3.比足夠民意授權,敦促美國以至各國凌遲式消除香港作為支那獲得外資渠道,包括但不限於:禁止美國個人或公司投資港股,暫停接受香港用美元結算等等4.最後就真係等支那自己爆
cctai不嬲打飛機之王來,見住連登d狗屎垃圾po,咩核彈春袋八國聯軍又剩,d核彈多到可以核平全世界,好似日日贏緊咁,點知中共一嘢立國安法,立完仲要繼續打飛機,話咪撚縮啊,我要大辣啊,打飛機打得肉酸到,等於比個劊子手斬頭,仲要叫佢咪撚縮,夠膽就快d斬落來
又有国安法
又可以取消香港獨立關稅地位
雙贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞