排球少年!集中討論「7」

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
無錯,老師嘅鼓勵,訓話都好中point
又肯周圍去搵教練,練習賽同合宿
係令成隊烏野進步嘅關鍵
如果下回可以順手講埋老師/教練嘅回憶都幾好
自從佢完左春高之後,佢出得好唔定時,唔知點解,係呢幾話先一星期一話,但都唔準時。之前就好定時星期五
鬼滅虎頭蛇尾,佢由殺炎柱之後真係九唔搭八,可以慢慢畫慢慢交代好多野,一下就要你收皮,佢畫多d細節畫多300話都仲得,幫佢既編輯又係做唔到野,咁都比佢出。屌你數到佢都唔想數,依家完撚左算數,睇到嬲。

講返排球,神作,好多野都絕對係神作,套野一出我就有睇,已經好撚吸引,睇到依家期期都好期待,期期都有精彩位咁制,我唔要求佢畫到2046,但希望個結局估唔到得黎又完滿少少,比少少幻想空間讀者就夠

身邊完全冇frd睇漫畫,每次睇完更新再黎睇連登排球post會發現更加多嘅細節位
btw有冇清知道香港邊度有實體店賣排球周邊?信和有但好少
想要宮侑

菅原前輩塊臉扭曲到
由開場喊到宜家都唔出奇
大陸個官方翻譯廢到嘔 之前井闥山隊長個名「飯綱(いいづな)」明明有漢字都可以改人地個名做「飯網」所以我寧願睇英肉都唔睇簡中熟肉,以前鼠繪啲翻譯真係好過官方翻譯19幾條街
(井闥山いたちやま嘅いたち即係鼬咁解,飯綱係一種鼬鼠妖怪)
好少...我次次都係睇代購網有新出周邊我又想要就直接訂,排球啲周邊miss左就好難買翻太少舖頭會買排球現貨,周街都係鬼滅
呢個係漢化組嘅問題?
西谷完美接到個陣係點?
一陣要搵出黎對比下,返緊工偷睇完398
我唔知,試過3星期出一話,春高之後,又無寫會停刊
係呀 好似就係嗰時鼠繪開始話唔搞
我都想買返木兔同日向黏土公仔
以前嘅禮拜五定時係因為鼠繪漢化組做得快(其實算係偷跑,官方電子版無論係日文/英文/中文都係禮拜一00:00先出)但鼠繪漢化老闆比人拉左,所以無再繼續漢化排球而家漫畫人更新緊嘅殘體版係B站官方漢化,所以通常都係禮拜一之後先出,更得慢係因為無人第一時間搬過去漫畫人app之前突然一兩個禮拜無更新可能係因為武肺搞到jump有兩期延遲左,我記得jump有出過公告
木兔同日向嘅波衫版黏土人已經基本上無可能原價買得返
但carousell有木兔嘅校服版黏土人,接近原價買得過
不過遲啲日向同影山會出橙色波衫版已經準備好隨時訂
木兔同日向嘅波衫版黏土人已經基本上無可能原價買得返
但carousell有木兔嘅校服版黏土人,接近原價買得過
不過遲啲日向同影山會出橙色波衫版已經準備好隨時訂

嘩正呀
日本都唔會有
想買都買唔刊,好慘
鼠繪
唔支持支那但又要睇,我都係仆街黎
想買一套漫畫呀屌
最想買翻木兔嘅波衫版希望有再販
買到原價赤葦但無木兔始終都係爭啲
第四季好曳喎
老師
其實我覺得第3季都已經差左,cut走大地發夢喊個part. 我覺得個段係呼應返對白鳥澤贏個刻,3個高三隊員攬埋一齊終於捱出頭嘅感覺。

大隻到
西谷係天才黎,個天姿應該同影山差唔多
只係可能冇影山咁球痴
講佢去左捉魚,好可惜
嗚 真係好滾動
唔想佢完但又唔想佢繼續畫到爛尾

之前失意勁頹
重煲排球
佢地太過青春太熱血
搞到我睇到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞