如果有得去英國,邊個地方好住?

441 回覆
13 Like 60 Dislike
有咩玩/睇

你自己性格有問題比人bully?
讀書個時係Nottingham
落London 2.5hrs 過Liverpool 1.5hrs
幾乎隔2個禮拜就去利睇波
+1
問題係台灣俾唔俾你去?

點解仲係有人覺得而家係投資移民任揀?

無走難既心態而有資格討論揀邊個國家既鳩唔知英國一定唔係首選啦
有得去我日日望住呢兩橋打飛機都夠啦
英國比好多其他歐洲城市算多野食好多
走啦難民
Royal pavilion 後面個廁所好撚多痴線佬

利申淨係去過旅行 經過五六次都有人鳩叫
Jamie呢幾年好左,以前做球員訪問根本唔知講咩,依家做球評執正d音,舒服好多。
Queens, 因為有Spiderman
今年度UG讀law,Bristol太勁淨係入到Birmingham或者Leeds,睇UCAS result
列斯人口第三大,叫大城
生活指數平(最平應該雪菲爾)
方便(落倫敦或姐上愛丁堡都係兩個鐘/曼市半個鐘)
得閒又可以過York (四個字到)食下tea hea下
當然冇南面天氣咁好
正解,講到尾,香港人都係離唔開呢個地獄般既(comfort zone)
我就唔撚信操到大大隻隻,紋晒身會比人bully
同你一樣 反而去到英國住個到仲方便過香港屋企
過左去個排真係好開心 自己煮多左飯 做多左運動 又靜空氣又好
記低先

諗定去邊落腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞