如果有得去英國,邊個地方好住?

441 回覆
13 Like 60 Dislike
我要做waiter
Manchester而家都少工做
而且北邊天氣唔係個個接受到
之前係倫敦類似茶餐廳一個炒粉麵買十鎊咁上下, just fyi if you are interested to know
Southampton 啲人nice
以前住過兩年真係不了,極度歧視asians ,Edinburgh 好好多
London Chinatown 啲中式餐廳
Scotland 有咩係特別難食,兩邊都住過覺得Scotland 都可以啊,haggis, black pudding 嗰啲我反而覺得幾好食
Brighton 好似幾正
咩叫如果?拎住bno真係諗住有得去英國
識唔識英文?去到諗住做咩工?
福克蘭群島啦,唔好阻住人哋
You meant Cork in Ireland
White wine mussels chicken Kief
London for sure
New Malden 都OK
山東球王 正職食女 副業踢波
用pp size 換返條腰骨同屎忽
全英國第2除左倫敦 星期五六日 如果你唔係去開club 蒲 其本上夜晚可以唔洗出街 隨時飲醉爆你樽
無學歷真係去到做homeless 洗碗都無得你做
你買野都要出黎Newcastle 呢度wor
LM

想知白人多地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞