眾志常委敖卓軒稱美國總統特朗普的支持者為「智障」

409 回覆
27 Like 570 Dislike
美國先有用,你班智障除咗交叉手,仲識咩
公民黨出晒聲明
唉 事實就係所有泛民都反對制裁 唔好自欺欺人
今日先發生 都叫鞭夠
條友hi大左?
果陣開會已經睇佢唔撚順眼
個頭好似打風咁一餅草咁
影撚衰曬香港同眾志
屌咪撚再捧呢啲傻閪上位
條智障係咪覺得眾人皆醉我獨醒好威??
眾志冇回應 完
我冇責任屌到佢2046
你要守你既事 我先割 佢肯回頭我自然會檢視
但E一刻 NO 眾志不代表我
你能夠忍受係你既事
眾志已經同你割左 佢話你係極右 佢已經割左美國政府既信任
你唔割 連你都會冇埋美國政府既信任
我唔知大家點睇,但睇哩幾日D風向好差,尤其是連登。

可能國際線 做得太好,依家眾志 被人針對。

國際線 唔係得一個團隊做,但so far 都叫做得幾好,好過預期。
佢哋係有功有勞,我係信任佢哋。有乜事最多都係嗰句:
“唔理想,可接受,要改善”。

太多水軍二毛熱狗,請睇清諗清先
全國人大日前通過「港版國安法」,美國總統特朗普隨即宣布將檢討取消香港特殊地位,更會制裁相關官員。梁家傑稱感諷刺,更指許多香港官員及建制派現時「語無倫次」,反映他們感到徬徨。梁亦表示,一如自己外訪的立場,是希望保持香港獨立關稅區地位,認為香港是自由民主陣營的一員,希望外國「俾機會港人撐住」

起碼黨主席梁家傑係啦掛 跟住又唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞