眾志常委敖卓軒稱美國總統特朗普的支持者為「智障」

409 回覆
27 Like 570 Dislike
好失望,其實都講得好明白,大部份係敖既個人品德問題,踩手足,claim credit, 除非其他眾志成員都係咁諗,依家感覺就好似扮睇唔到敖既言行,再用國際線威脅大家咁,我知之峰周庭果d都付出左好多,我好欣賞你地。但我始終都覺得係敖係佢自我膨漲既態度上要有一個交代,咁樣包庇同政府官員唔洗問責有咩分別
成班羽臭未乾,出去有d政客接見下,俾你發表下,就自我膨脹到不能,覺得自己好巴閉好撚叻,姓敖嗰個只係笨柒開口講,其他嗰d根本都係一鳩樣,你睇gphone串葉劉葡萄自己上封面,根本同一件事嚟,只不過佢串嘅對象你唔覺有問題姐。去到個人名聲、利益,呢班都係無異販民嘅小政棍。
好多仆街係裡面
連登仔如何胸襟廣闊,都唔能夠一次又一次俾你地班仆街撚,唔撚聽人講,俾你地串撚到我地仆街架?香港眾志。
屌佢敖卓軒個撚樣
吹撚到自己係華盛頓做既野比人地所有人一世人加埋做既野多千倍萬倍。

呢句說話係好仆街,
仲借勢唔真誠道歉。

依家就俾巴打完全睇到整個香港眾志既傲慢

https://www.bbc.com/vietnamese/world-52989821

google 英文翻譯:
Regarding this, Jeffrey Ngo said: "As a democracy movement, human rights, Demosisto supports the Black Lives Matter struggle. And as I observe, many Hong Kong people are the same."

香港眾志及敖卓軒,又出賣香港人

我地對Black Lives Matter冇意見呀!
咪撚代表我地香港人呀,仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞