Persona 4 Golden 出Steam 版

473 回覆
39 Like 3 Dislike
正👍🏿
應該係呢個
https://wap.gamersky.com/soft/Content-1296756.html

有個係設置遊戲速度
開左就爽好多
係不合時宜btw
屌終於爆左
唯一批評係最尾個迷宮真係多左
完全唔想打直接沖去最終boss到
爆左p4g

依家順便玩埋p3p 打到23x層
想搭單問PQ2 有乜TIPS
而家去到"???"
down左免費p未
Sega will "aggressively" focus on PC ports after Steam strength during lockdown
Strong sales of Persona 4: Golden port will lead to more Sega catalogue titles on PC
https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-08-19-sega-to-aggressively2

有得賺梗係要賺
快d出多幾隻啦
放晒atlus啲game上PC啦
依家最想玩P4D
Sega 限時特價
118蚊咋
買左前日 玩左陣 p5r正dp4g 難玩 玩慣左p5r
仲有冇人玩緊?
救完菜菜子,2月頭,,全COMMU LV10, 合P,飲咖啡都飲到無錢, 仲有幾日剩先過大量劇情,

咁我入返電視打錢同打寶箱BOSS,刷左2場,暫時係主角同千枝武器,
想問下佢跌既武器/防具/裝飾物,係咪全部各1 ?
裝飾物好似好勁,有冇得打3件出黎
順便講下, 個小西早紀真係好煩,
lv1 講死家姐講到lv10,
根本佢自己都享受緊比人同情既感覺,

小西細路同佢家姐一樣都係閪人
只係處於受害者既立場而被人可憐啫

假設學姐無死, 出返黎後被爆真面目就一定無人同情添
阿番長其實真係超級大愛包容人仕, 咁都照顧到佢

純情後輩, 花痴女JK, 附近的後媽, 搾X女護士就...................你話無裡本劇情我唔係好信..., 每一個都係AV或者薄本情節黎既
話又講返轉頭, 我以前唔知邊度聽過話小西原本設定唔係弟弟而係妹妹, 但係好似話後尾發現問題改咗..........傳聞咋, 無SOURCE架...
最近先有時間爆機
個故事好正
好似真係同班fd過左一年咁
除左迷宮隨機gen之外冇咩批評
瑪麗best girl
性格最好其實係菜菜子,不個呢個唔攻略得。
想問下
因為我本身有玩p5
所以p5r係skip無印結局直接第三學期
但依家我冇玩過p4
咁玩p4g使唔使專登開多個save玩番無印ending
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞