Persona 4 Golden 出Steam 版

473 回覆
39 Like 3 Dislike
如果迷宮有10層
我打到第五層想save訓教
係第5層用回家彈之後save
再去迷宮可唔可以直上第五層唔洗行多次?
可以直上呀, 你出完去再入迷宮佢會問你由第一層入定第五層入.
但前期舊回家軌道好似有D缺, 要慳D用.(我見人話中期開始先有得買, 前期靠怪跌或者靠開箱).
btw 如果第一次玩, 平時d得閒時間優先升五圍先(知識勇氣etc. 同埋好似話落雨天愛家食飯有special menu), commu o個d留返二周目先升都未遲, 反正基本上都要打兩周目, 五圍有得繼承而commu無, 同埋commu劇情有時有五圍要求.
出迷宮我就升咗隻太陽カーシー, 入手LV10, 到LV15有トラエスト, 雖然18SP一次, 但係唔使就住就使...
千枝
爆機了
邊到有得睇返P4GA
今年係咪七月先有
係咪得我隻game crash 得好密。
玩理世迷官死左兩次, 兩次都玩到一半至死
PSV買咗都仲未打過
係咪即係輕機? 我都係,成日入迷官就輕
多左條key出嚟又未必refund到
電腦GAME有時會係咁, 你會唔會係撞咗某D野例如DISPLAY CARD?
626 聽閒
P4A 好睇, 有熱血有攪笑, 好正
P4GA 就第一集主角開無雙呢段最有印象,
其餘都悶到仆街,
P5A 劇情跳黎跳去, 好多時都係要諗返隻game先睇得明個故事,
睇到一半頂唔順
可以點解決,經常係過場LOADING 輕機
點解控制個主角行 個畫面好似好多殘影咁 行得好快
crash可能係爆ram或者cpu
我試過重開機之後就無crash
試下熄左個v sync?
我熄v sync+畫質全低好似少左好多motion blur
應該就無咩可能

上網搵到有個咁既例子,但係我都無用佢講緊果舊野,都唔知要點整
屌有d支線任既怪出現率會唔會太低
要打5粒料刷左個半鐘玩到想喊
我自己經歷
尋日唔知咩事 半個鐘crash一次 reboot完玩左10粒鐘都無事
可能係之前開住chrome好多tab又10幾日無熄機
steam版釣魚根本釣唔撚到
屌唔知點解我玩D對話冇聲, 得CUTSCENE有
主線都唔一定全語音
日系驚係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞