Persona 4 Golden 出Steam 版

473 回覆
39 Like 3 Dislike
裝完game一開game就clash, 用緊1070卡
試過重裝,更新左display card driver, 係NVIDIA setting 較埋P4G做high performance都係一開game就clash,有冇人試過咁情況
睇完p3劇場版發現原來p4g有唔少位係致敬p3
無玩P4G 就咁睇P4A 係會睇到一舊雲
其實動畫版將主線大部份都講晒, 只係部份支線社群用暑假果兩集一口氣帶過啫...
P4G咁都可以翻生唔爭在出埋PS4同switch版啦
最緊要係P3 remake
唔好退化返去console好嘛
全部port哂過黎PC先係正確
出埋console=退化?
指P3 remake
出console唔出PC=退化冇錯
你點睇到我話唔出PC????
我咁講姐
冇針對你
p4g本身超高評價+孤兒仔機獨佔
係成間公司最適合移植嘅game嚟
我覺得未必因為今次大成功會令到好多game都會port
有冇之後要睇atlus造化
應該直接REMAKE P3,
因為只係翻出既話系統真係過時...
其實P4G PC版都玩到幾辛苦, 可能我之前啱啱玩完P5R...
p4都冇呢種待遇更何況p3
而且atlus興出加強版唔興成隻remake吧
除左香草社整嘅odin sphere仲有咩
3ds都有幾隻remake
真女轉DSJ,新自虐樹1&2,光輝戰史完美年記
嗰d算加強定係算remake
冇改過系統淨係加左新內容吧
畫質&UI重新整過兼支援3D wiki都話係remake
我諗上面講希望remake p3唔係呢種程度嘅remake
起碼都要有P3D嘅質素
講Remake之前...隻smt V仲未見影
我係想補充除咗你講個隻奧丁atlus仲有3ds呢幾隻remake姐
老實講我都唔覺p3會remake,一來p3當年已經出過好多加強版,你想remake又要加咩新內容?
二嚟畫質進步幅度唔會好似原版ff7去ff7remake咁大,remake價值不高,不如upscale上FHD,加返啲光影咪算隔離ff12都係咁
其實呢類型唔係應該定義remaster嘅咩
咪就係想講出remastered就算啦
有remake嘅閒錢不如出p6
出p6不如出左真女神5先
可能等到30周年
兩條team嚟 唔影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞