Persona 4 Golden 出Steam 版

473 回覆
39 Like 3 Dislike
第一次打機係打到唔想爆機

見住個月曆啲日子一日一日咁過就好Sad
joker女仲多過番長
不過P4個修羅場我覺得恐怖好多
人渣男兩邊差唔多吧
最尾先爆喊
Snowflakes 一出就開始就勁唔捨得
聽到snowflake就知道真係要完
我見reddit好多外國人話自已玩完好空虛
問有無方法去解決post game depression
屌無聊了解下persona 3
我見到個結局真係o左嘴
已經成個故事dark好多架啦
我估如果我果陣ps2有玩去到最後我一定崩潰
想像一下係mona叫主角去瞓
真係好唔捨得呢班fd子

p4個牽絆真係好正 完全代入晒個角色度
真係永遠都唔想佢完

希望第日會出p4s
唔知出唔出呢
好想留係八十稻羽

我有個fd係steam寫評測都好精警…

八十稻羽雖然是個什麼都沒有的小鎮,但那裡有我和朋友們的回憶!

我唔係想拯救世界…只係想守護八十稻羽呢個有我朋友回憶既小鎮!
好想玩
但我估玩起上來會接受唔到
又冇remaster仲要十幾年前
好似有電影
好懷念當年第一次玩psv版爆1周目聽完ending諗都唔諗下即刻開2周目嘅衝動
絕大部份遊戲爆左一次都會比自己休息緩衝下
呢隻係真正做到感受好深之餘唔想停落嚟
可唔可以HD 放上STEAM
P3故仔其實同P4同P5比都比較悲情同沉重, 雖然我唔記得當時細節劇情...
我就即刻睇p4a
番長真係好正成日做埋d搞笑野
係GAME FOLDER裡面
專心升緊Lv忽然就開咗理世250
搞掂最麻煩成就當堂輕鬆晒,之前仲print定份表諗住第二週目先刷
啱啱打完 完二 ,

P4G好似難打過P5/P5R,就算細怪,好多都無弱點又大力,
打曬DOWN後既 全體攻擊,又好似細力過P5,未必殺到怪,

打完二靠復活道具同磨先磨死佢,好彩開箱開到防具比番長,如果唔係,應該磨都磨唔到( 雪子LV19, 其餘LV18 )
你打咩難度? 有無儲材著買武器?
NORMAL

材料無儲,暫時2個迷宮都1日清, 雪子迷宮D料只係開到頸鏈
無搞武器真係有差...
一周目完二真係好煩
唔係2條仔中毒就2條女發嬲
我個陣好似刷lv刷到30先打
玩pc有個好處
就係有得開修改器加速
開2倍速入迷宮刷野就唔會節奏咁慢,連搵隻怪都要行一陣
邊度有加速
我淨係搵到freeze time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞