PS5 兩部主機分別(光碟/無光碟)

402 回覆
188 Like 10 Dislike
好似講漏咗一樣
ps5 向下兼容ps4驚
內置825gb個隻應該焊死左,俾玩家自己外加擴充就係用M2
咁都要開PO解釋
連登仔智力堪虞
佢有心做
限定版啲野淨係隻碟變code都得啦
盒都比埋你又點話

藍光碟就見仁見智啦,真心有幾多人仲會買藍光碟睇,我寧願喺iTunes買。
睇嚟冇乜人玩2手game
無光碟靚啲
如果唔使好似ps4咁日日彈碟嗶嗶聲
要我俾多幾嚿我都會買無光碟版
分分鐘有光碟版係專登做柒啲
8000蚊部ps5都真係有人信架
炒狗闔家剷
啲Game有時會有實體野送
都係自己鐘意姐
光碟機係幾舊水
但仲有"可唔可以玩完賣隻game出去"嘅差額要計
冇計到嘅話冇理由買減料版
我意思就係話實體野照有,個game盒都一樣,不過入邊就唔係隻光碟,而係一條code,等你冇得二手賣返出去
問題就係Sony有意將有光碟當係加料版,而唔係冇咗光碟機係減料版

你睇佢個design就知啦
的確, 班機構平時就串過9撚, 新game就炒炒炒.反正宦唔放game, 貴好好都唔益D game 鋪
屌佢不如出哂冇光碟機版,
如果想買實體版要另外買外置 Blu-ray drive 裝 game 好過啦
Why not 我睇到嘅
咁係咪可以入碟玩番ps4既game?
以前我都會買2手
但ps store 成日有優惠
就開始買電子版
舊時鐘意小店多啲特色唔鐘意連鎖鋪
而家好撚憎小店全部唔撚幫趁
咩鳩都炒攪到全部人排連鎖店正價貨
咁你拎部有碟機淨玩DL咪得
比多幾舊買冇碟機黎批咩
唔知今次有冇game舖會抵制賣冇碟機
畢竟每賣出一部就等於以後少一個客
好撚反智
嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞