PS5 兩部主機分別(光碟/無光碟)

402 回覆
188 Like 10 Dislike
應該冇人答到住
新game多數買digital,但玩返舊game都係要入碟
PS4有記錯有講可以玩得番
係ps3先有個list要等
*冇記錯
自膠
PS4 pro 個 blu ray係咪 1080p only?
PS4 pro 個 blu ray係咪 1080p only?
都大分別 睇你會唔會放/買2手GAME
冇記錯既話係,今世代遊戲機得X1X支援4k bluray
要黎做乜
但唔知佢用咩形式比你玩返
光碟版點解會玩唔到digital
咁個光碟機都係幾舊水
你想佢平幾多比你
其實而家都係買digital, 買隻碟到時出dlc咪又係再上網買
根本光碟版只係手unlock比你上網down隻game, 仲要唔入碟玩唔到,咁不如同frd share digital仲平。 隨時玩到,出dlc又可以即刻dl, 但個blu ray仍然係必要,唔通另外買部blu rat機咩,有d電影仲係買碟睇好d
有,我成日買典藏版攞唔到第一水,死死地氣返去碌返隻數位版玩住先
老老實實 如果d game唔急玩過兩個月 PSN一樣有discount, 而家企王2 都六折緊,應該好快到FF7 remake
呢個年代仲要身水身汗出去搵game 食炒價, 賣返出去又麻煩又多西人,不如買digital
PS5隻SSD喺唔喺M2?SATA III同M2嘅速度差好遠喎
PS3 聽到而家
咁sony依家經常做特價都抵玩,但ps5少特價仲貴過實體百幾二百既話買digital 版就賴哂野,返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞