[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者13

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
想香港有冇纹身師係類似呢啲style?
想當年去煙廠街幫襯間香港紋身
令我隻手留咗個人生污點
十年了
我決定改咗去再炸左腳
係 但有啲紋身店收學徒搞到好似興趣班咁既款
真係興趣班嚟
好似讀course咁,一年學費好甘
下個月紋
漫長的等待
有冇人紋過ian.tattoo?
咁睇黎遲下會有一堆人讀完呢d興趣班就出黎話做紋身師
有無邊間紋歐美恐怖類嘅介紹?
骷髏個類
明明第一版有哂整合 點解仲可以有人睇都唔睇 咁做伸手黨 睇完唔岩先再問啦
呢啲人根本戇鳩
紋身從來都係自己既事
紋上身就一世
咁都要人幫手搵資料
睇黎佢地自己都唔係好著重紋身姐
只貪一時快感
ian_tattoos_先啱
惡撚到
唔怪得依到咁撚靜
有冇人去過Plam Alley?
咁靜 咪就係因為成日有人好似你咁問囉 點答你姐你又唔爬下文,都開到13啦 有心紋既點解唔去自己去搵下,真係紋衰咗又話人點點點,上黎嘈 話e間野點點個間又點點。

講真!紋身野真係自己check自己like咩最清楚

冇人唔比你問 但你問既方式唔好做伸手黨囉,你大可以你自己搵到個想搵既紋身師,然後post佢個ig,係E到問佢得唔得咁樣拎意見

而唔係一句就問人有冇咩咩推介,你估人地係你肚入面條蟲知你諗咩咩? 姐係推介完你,然後你自己又唔岩,之後又要問過人?下下等答案?

仲有你問都算 連圖都冇張點答你大佬 咩叫恐怖類 ?WTF ?
想問咩
有係有,但我覺得依啲幼線條去韓國紋最好
真係唔怪得依個POST靜過閪
有個咁撚戇鳩嘅風紀喺到打躉
真係唔知邊個有問題喇
答案係哂到 然後仲要有人問答案係邊

問得都起碼18啦,咁大個人都唔識自己搵答案,點幫你呀

仲有如果唔係岩先沖完涼上黎望下,我諗應該都唔會有人咁得閒係到回你成大段咁答你

做伸手黨做到你咁老奉,真係第一次見
好想紋身,留個名先

新手一問 呢啲算唔算幼線條?會唔會好易化開?
另外各位師兄姐覺得佢手勢如何?
我個人黎講真係要睇師傅手勢係點 , 但無可否認係幾靚

如果真係好想,你要比定心理準備自己時間耐咗點都化開少少。
搵多d單針紋身睇下 最好睇埋 after heal 有時有d post 係2-3年後 咁就睇到個效果係點
就係見真係幾靚 所以都想知有冇師兄姐試過呢個cfu
anyway thanks!
有d想紋第一個身,想問下American old school係唔係都會做custom?我睇好多都好似係flash tattoo 差不同造型咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞