[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者13

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
所謂小清新其實個定義即係點 睇咗好多圖都唔太覺有咩共同點 全部五花八門 google又見唔到有人解釋咩係小清新 唯一睇落係好似全部都係幼線咁
我都唔識分 只係知道幼線+細圖 大部份都係所謂既小清新
有無Ching有睇開台中叁樓?

想問下如果紋鎖骨對落個位會唔會好痛?
一般嚟講
近骨同少肉嘅位就會痛啲
但都有例外嘅
例如老鼠仔內側,雖然多肉但都會痛
有冇巴打紋過希臘神話風格又紋得好既, 求介紹
𠵱位紋身師都唔係第一次咁冇交帶
一係就壞電話冇record 一係就話亂咗
係就係出名嘅 好聽啲就話有態度
但真係唔太尊重d客
客人嘅時間就唔係時間
唔知成件事點,不過Yeekii好似唔係第一次

可能出左名搞到太多人搵佢
搵佢紋過一次
果次都幾順利
又覆得快(應該好彩)
現場態度又ok嘅,唔會黑口黑面唔會串
不過紋完叫佢send番相完全無視咗
賓周痛唔痛 扯住旗黎?
有friend 搵過q tattoo 好鬼靚 我都想搵佢
小弟係新手
想問下
係唔係要sd email book ?
10月會紋第一個係前臂
想問下大家訓著覺唔會唔覺意R到佢咩
訓著覺身痕就成日下意識RRR
小弟完全新手,冇咩概念,想問下價錢大概係咩range

大概咁既size
同埋要紋幾耐
唔該師兄
首先唔係屌尻你...
點解個個都會問幾錢 ....根本唔會有人答到你
你試下諗如果個人答你3000蚊做到比你 你信唔信條友既手功?再者佢答你成皮野,你又會諗洗唔洗咁貴呀? 咁其實冇意思 ...

其實普通真係有心上網一打紋身,就一定有紋身前要點點點、仲有大把片比你睇...實有關於問價錢既野...真係好小既資料蒐集黎 唔好咁懶....紋身係自己既野黎,唔好做伸手黨,自己唔去了解下?
我本身係個D訓教都成日會自己無意識地去R痕既人
所以個陣紋完訓教就搵保鮮紙包住佢 一係就著件薄既長袖衫
不過都係會R返一兩野........
大H都係未操果時已經有成篇文係手臂內側
而家ifbb pro
你可以去參考下
唉 我就係咁
依家準備緊點樣令佢heal得靚啲
唔係包返保鮮紙唔好咩?
頭幾晚訓教我會照包
但起左身就會拆左佢等佢抖下氣 不過其實點包都好
訓教半夜都會甩左
所以最後都係忍唔到手 R左兩R 然後即刻醒撚左屌左出聲
可以去屈臣氏買medical tape痴住個開口位
點訓都唔甩 不過唔好包太緊
唉 一撚樣 平日整親都係咁
我諗隔住保鮮紙R都唔好
偏偏我仲要有gel甲
好想揾wangstattoo同I_am_james_lau 紋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞