[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者13

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
你講得啱呀
就係紋係身 你都接受到囉
飯食完一餐 仲有千千萬萬餐
紋身跟一世 俾個藍屍紋
仲要成日見到個紋身提住自己消費藍店
你搞清楚 好冇
好簡單
你自己都識講飯食完一餐,仲有千千萬萬餐
食飯你如果個間係藍既 真係最多唔食架姐

但紋身點同?
你睇得中係你想要既野,第二度真係可以係冇架
唔係紋完一次,仲有千千萬萬次

完全兩樣野黎,根本唔可以拎埋黎講
觀點與角度囉真係
我覺得藍係第一 幾靚都冇用
其實同食飯一樣 幾好食都冇用
紋落我個身到 我日日望住 我想嘔
食物我冇咁肉赤添 我唔會再見到
食物我冇咁肉赤添 (我唔會再見到 ) 哇E句不得了
紋身可以有幾多次姐, 你食野就千千萬萬次(因為見唔到)
如果真係你咁講,咁你就真係最有良心個一個囉,持續咁支持藍店
食完一餐又可以食第二餐,你真係好有良心Support
唔好扭曲我啦大佬
我覆返你咋
我都話藍係首位 你個腦有咩問題?定盲架?
食物我冇咁肉赤添係覆你紋身一世架嘛
唔好意思 , 絕對冇扭曲
Just like you do
咁喜歡玩偷換概念
係咪你偷換概念呀大佬
我由覆你第一句都話緊藍不能接受啦 話我持續食
你都紋左啦 你鐘意既消費同圖案都跟你一世啦
恭喜
O sorry 我有講過話我有紋過

我既觀點由頭到尾都好簡單
係紋身依方面,我唔會單純用人地個紋身是否出自黃藍之手,去應為個個人有冇良心。咁膚淺

但你唔同,你先係用一樣根本不同價值既野去比較,去話人冇良心
最後仲要講講下話 (食物我冇咁肉赤添 因為我唔會再見到) 黎覆我
咁係咪即係可以理解為 只要個樣野見唔到就=可接受?
你搞清楚自己講既野好wo
藍黃唔係認為個個人有冇良心既指標?膚淺?
藍絲係支持警察嚴正執法 點有良心法
係到講呢d離撚晒題
不過你未紋就最好 跟你一世架
同埋係你用食物黎講比較先 救命
由頭到尾 好似係你自己講有冇良心e個話題先

再者我講食飯買衣服做例子,就係想講唔可以當紋身係一般消費咁睇
你之後仲要用食金拱門黎講,根本成件事錯哂
做咩咁嘅樣中伏咩
我會寧願唔紋
唔係呀 可以留個tg 比你睇下🤣🤣
你既假設在我角度黎睇,我寧願唔紋。
我諗呢個世界咁大唔會淨係得佢一個掛。
我再講多 我只係提醒係藍店冇話你會唔會揀佢,呢個係你個選擇與我無關。
只係提醒 何必咁激覆我咁多字呢?
我諗手足們都唔會揀藍店掛 所以手足們又點會無良心。
Joshlee.ink
我其實都係提醒架咋
明明你覆我個時仲要成大段野
你搬咁多論點出黎我每一項都覆咪打多左字。
你介意既可以唔洗打咁論點。
你有分段就叫唔大段?
咪玩小學雞玩意啦
再者,你個啲叫提醒?
你玩咩大佬 我一開始都係打咗一句咋
我第一句都係覆你 藍店黎㗎喎ching?
想知ching是否盲
我唔cap圖 請你自己睇真D thx
玩完小學雞玩意啦?
咁你覆我你個啲論點未
CLS 想點姐你 究竟邊個係到玩小學雞野

我開頭都係講咗句質數先行 都真係提醒黎

到你之後覆一大段野

再到你上面

(你既假設在我角度黎睇,我寧願唔紋....)

你e到咪做咗總結 仲有咩論點可言? 基本上冇野可討論

要覆真係覆返你點解打咁多字

唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞