[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者13

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
想紋喺條鳩到
有咩方法無咁痛?
扯住旗黎紋 應該無咁痛?
我都google過,啲人都話cover舊圖係其中一個原因
但係花少少心思設計個新嘅cover up唔係會靚啲咩
紋咗幾長時間?
係咪好撚痛?
比我想像鐘快好多好似5-6個鐘左右搞掂
可能因為係我隻腳幼
痛就還好啦 本身隻腳都係大面積紋身 都慣
有冇巴打日式新傳統介紹
其實Black out可以再加黑野係上面
忍痛能力強
見識少未聽過
有冇示範圖?
其實係上面紋野都會睇得出 唔會真係死黑既
台灣有個youtuber拍左條片 你搵黎睇下
有冇人同我一樣紋完個日番到屋企會好攰?
係咪因爲晏就忍完痛用曬啲力
會 一返到屋企沖完涼就瞓得著
真 紋咗八粒鐘之後乜屎都食得落
係囉 可能有啲人年少無知個陣紋衰左,太難補飛,唯有做blackout紋身遮返。
除左呢個原因我都唔知點解會有人特登去塗黑晒
見仁見智姐我覺得如果你全身都有紋身 其中一隻手炸黑左 都係種造型 幾特別
想問有無巴打搵過佢紋?
https://instagram.com/tattooer_david?igshid=qdr15adv1jyk

有無啲評價分享下?
唔係第一次,不嬲佢都冇品同埋柒
成鳩日喺ig 同客互屌跟住del post
依度態度已經算好,同埋冇del post,但有個鬼ac 想推走啲留言
我認同佢係叻,好早就建立咗自己風格仲不停改進,本身係寸得起
但寸都有分剋人憎同唔剋人憎
佢一撚定係屬於前者
俾啲咁嘅老mk紋身落自己度真係接受唔到
btw唔洗講作品同人格分開依啲廢話
ig hzlch
雖然只做b/w但精緻程度都拍得上你果個..
佢紋啲art piece 勁仔細
本身有個彩圖都幾大幅
想改圖 但平時睇開嘅都好小做cover up
有無咩推介
呢度既巴打有無話推介邊隻牌子既紋身膏?
搽凡士林太「立」好唔舒服
最好講埋邊到有得賣
Ig:ki219
好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞