[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者13

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
改期改到2047
dklm幾時先有得紋身
外國撚一陣去紋
有無巴絲 去過旺角 the company tattoo
我好鍾意 James lau 果種風格
有咩評價
搵佢紋過一次,唔錯仲要紋得幾細心
換句話講即係佢水我?
剩係紋upper arm sleeve 唔炸埋前臂 會唔會好奇怪
1516緊幅圖紋喺大脾定upper arm 因為返工唔可以炸前臂
好多西裝友都係咁啦,貪仲可以倦起衫袖,無問題吖
個感覺好鬱悶 唔上唔落咁
我都好想炸手 無奈份工唔容許我咁做

咁巴打你諗住點?
我都係諗住可以roll起恤衫就冇問題
但硬係覺得唔嗲唔吊咁 可能只係自己個心形住形住
炸上臂但前臂空白就好奇怪,唔靚
上臂有散圖但前臂空白反而ok
ya i think so 我都係決定紋腳 thanks buddy
想問有無本地handpoke介紹?
因為本身皮膚敏感(無皮膚病,只係好容易痕/泛紅起粒粒,eg掂到污糟嘢嗰陣)
自己幾鍾意Bodygoals_handpoke呢種style
會唔會有其他唔同類型推薦 thanks
冇同類型不過有本地介紹
睇開有 大狗 mindpaint_tattoo
第一次紋
想紋D女仔小清新風格試下先
有無咩推薦?
想紋塊玉係心口到 Size大概5蚊幣
有冇師傅推介
請問巴絲有包全手 經驗?
要整幾耐 (指全個過程)
要幾個月嗎?
唔該曬
有樣嘢想問各位手足好耐
大家點睇blackout紋身?特別係成隻手臂一大達黑哂果啲
個人覺得唔識欣賞,好似完全冇設計同技術手工可言咁

外國會多啲但近年香港都見唔少

我覺得似係cover以前紋衰咗嘅圖
真心唔識欣賞
想問吓紋咗半年 摸落去仲係小小突出嚟
要幾耐先會平返?
全黑左小腿 用嚟cover紋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞