[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
的確jeana係比較多離場時間,但佢對住峰峰嘅時候都係用心,可圈可點

Btw Christy好正
其實峰峰係Q 但好撚煩 脾氣又臭

脾氣閪到想一巴打落去

應該係屋企人寵壞?
賤娜都幾慘

佢係我個仔真係會打到佢飛起
又打人又扔野落地

尋晚果集都講到明正常會"召" 佢啦
唔可以呀
咁咪hea 湊囉
上面有巴打話峰峰係細個唔懂事我覺得係唔成立 好似elva屋企個哥哥咁超乖又有禮貌 哩d真係教岀黎 sorry因爲我自己都睇到炆

幫佢沖完涼又會唔該姐姐
前晚又話辛苦哂ELVA姐姐
勁有禮貌又乖

係Elva媽媽
上面有巴打話峰峰係細個唔懂事我覺得係唔成立 好似elva屋企個哥哥咁超乖又有禮貌 哩d真係教岀黎 sorry因爲我自己都睇到炆

咁細個做呢d野 一定係學番黎
我覺得就係襯佢細個先要教
等陣真係一番幼稚園個時 日日同其他小朋友開拖
到時佢老母老豆真係想教都可能遲左

三歳定八十
小朋友臭脾氣到時受既只會係自己
愈大就愈難教 有自己思想既時候 就會理9你
禮貌哩D要細個開始教
峰峰個ig叫taktakbao

峰峰ig follow哂4個姐姐
淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到

係我都見到
so mean

D HASHTAG 係咁話坐定定又話自己食飯
想拎呢D黎反駁人
你個仔曳都唔係今日O既事啦,唔怪煎拿唔搞咁多NOISE D人就唔會JER住個仔啦
一開始仲以為個仔有幾乖煎拿有幾唔掂
睇完先發現原來係個仔曳到仆街
俾著我真係一拳打落去算撚數

taktakbao#你相信自己的眼睛嗎? #坐定定 #自己食 #我有我峰格 #越食越牙擦 #jasperlam #德德飽 #坐定無難度 #耐性既野

有人留comment 話老豆老母唔識教仔
然後唔知老豆定老母淨係覆左😊
我覺得佢地都唔聽人意見
加埋佢啲hashtag 好明顯仲係覺得自己個仔冇錯
不過jeana可以用啲好小小嘅方法氹佢嘅
買野比佢下一秒可能已經掉撚左
好似ceci咁比佢畫畫重work
閪面老母仲特登set做公開 慌死人唔知佢做戲

咁似齊昕老母既
平時個女勊到乜咁,難得有日同個女獨處都仲要同佢周圍去冇得抖,真係咁錫個女?

咁似齊昕老母既
平時個女勊到乜咁,難得有日同個女獨處都仲要同佢周圍去冇得抖,真係咁錫個女?

算啦 咁人地個女生日 個女開心咪得 係佢特登public個post有d搞笑啫

咁似齊昕老母既

算啦 咁人地個女生日 個女開心咪得 係佢特登public個post有d搞笑啫

佢個女都唔係好曳, 係阿哥唔聽話, 先放多d心機係個大仔身上......(Oscar極品)

峰峰係曳, 但Jeana 真係融入唔到峰峰既世界......
同埋唔可以俾佢成日講no.應該同佢講下道理, 制止佢唔俾再講

峰峰係曳, 但Jeana 真係融入唔到峰峰既世界......
同埋唔可以俾佢成日講no.應該同佢講下道理, 制止佢唔俾再講

JEANA 半句野都未講到峰峰就跑走左啦

老豆老母都教佢唔到
JEANA點唔俾佢成日講no

一陣JEANA教佢個仔 又俾老母串佢

老豆老母都教佢唔到
JEANA點唔俾佢成日講no

一陣JEANA教佢個仔 又俾老母串佢

起碼俾個信息佢, 俾佢知道咁樣係唔岩先.
由佢串囉, 交得俾我湊就要跟我方式, 理能得佢....
幫佢教埋仔呀, 應該感恩
好鍾意蘇麗珊有啲似我個ex

你係咪游生?

老母d朋友?
咁都有位話Jeana 仲叫Jeana教下佢

自爆

Jimmychaupo hello

我都心知不妙 放過我

🤤

🤤

咁都有得笑
集中討論番個節目啦求下你地
集中討論番個節目啦求下你地

同你有mutual fd
睇到後面覺得christy同inez都做得麻麻地
個家父母係好西
但佢兩個成日做漏野 又隨意帶人去玩
比個細路扭下就投降
阿哥同個妹嗌交有理無理鬧阿哥先
阿哥唔想去又係咁逼佢
只係因為自己要做野又唔扔得低佢
完全唔係由小朋友角度出發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞