[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
同周柏豪影相都咁拗
鍾意大文豪
影左啲裙底相

其實峰峰真係幾曳
出手果下如果我係jeana我真係鬧左十世
jeana 真係算幾忍得

有鏡頭又係人個仔

點都要頂下
又串鳩個西老豆
其實jeana應該真係幾用心去臭峰峰 見佢張牀都貼曬佢地啲相

好撚慘 仲要比個老母係facebook數佢

圖呢

一對小朋友嘅媽媽Cobol似乎唔多認同Jeana,日前喺社交網留言﹕「幾吹得吓,藝人果然係偽人。」唔少Cobol嘅朋友留言都話睇Jeana幫弟弟沖涼時睇到一額汗,見到哥哥喊又好心痛,Cobol媽媽就留言:「峰峰到今日都仍然話唔鍾意Jeana!但佢好鐘意鏡頭後照顧佢嘅劇組姐姐!」
Cobol媽媽仲踢爆Jeana唔係全天候照顧兩位小朋友,佢話:「我想話佢只係同我大仔瞓咗一晚咁多!之後都係佢爸爸自己湊。細仔見過1日半咁大把!接觸過幾小時!第二日佢已經請咗半日病假!」不過,Cobol都冇後悔參加呢個節目,因為可以免費出埠,幕後工作人員又好好,仲讚其他保姆藝人黎紀君(Christy)、梁諾妍(Inez)同倪晨曦o添,佢話﹕「咁其他保姆都好盡責嘅!係我自己揀錯人選啫!不過好多人參加,但得4個媽媽可以去日本咋。」
對於被指責hea住湊B,Jeana以短訊回覆《蘋果》:「新年流流、只能說經一事長一智,今次拍攝都是完全配合劇組安排,也不明白甚麼叫Hea,只知道拍攝過程的眼淚和歡笑都是真的,今次負責照顧的小孩峰峰是一個很特別的小孩,有自己的個性,為人母的責任,自問已盡了力,明白父母對孩子的疼愛,對保母照顧孩子有一定的期望及要求,拍攝之後還是很捨不得峰峰,也希望峰峰的媽媽可以為孩子作為榜樣,以寬恕和平和的心去對待所有人和事。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170128/56234091
大哥對待 3個細佬妹 感覺上 好似麻撚麻
個老豆得個電話
接走人又唔講
真心好麻煩
vincent開始扯火

根本佢自己都教唔好
寵壞左
強尼d抵死旁白
bosco你唔去
我頂!
直線抽閪老豆
叔叔頂上
三個細路都係麻撚煩
vincent開始扯火

根本佢自己都教唔好
寵壞左

想知之後點
鍾意大文豪

男仔細細個想扮chok
個老豆得個電話
接走人又唔講
真心好麻煩

閪老豆
叫鴨?

有無下場架?
叫鴨
移家先發覺佢地用英文名互稱 好怪
牛郎
叫鴨
媽媽一班去玩鴨仔
牛郎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞