[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
呢兩日追到live 一口氣睇晒咁多集 岩岩先睇到呢個post
講講自己感覺
1.jeana我覺得已經好有心湊條仆街仔,頭左頭幾集已經睇到個0靚仔有幾臭脾氣,煮野比佢食又扭又唔食,平時冇聽過話咁制 郁手打人已經兩次,jeana一開頭睇得出其實份人幾真,對個細路都好有心,又識煮飯又性,完全對佢改觀後尾捱到病明顯湊條撚屌湊到殘,如果條友仔聽話啲都唔洗勞咁多心力。請半日假呢啲真係無可厚非,其實藝人都有去fitting啦 不過就帶埋啲細路1齊 呢樣就真係有啲商榷 但係個job係唔方便帶細路都冇得講架,日日都請假就話啫屌你請半日已經比老豆老母係咁屌。個老母就好明顯眼紅既我覺得個老公簡個咁性感形象既做保姆。我就唔明啲人會話條0靚仔得意 老豆老母寵到仆街 不過都睇到兩個都mk格 不意外

2.蘇麗珊先係最冇愛心果個 睇得出好多野都係唔係用個心對細路 都唔奇怪 條女成靚妹咁邊會有母性 不過偏偏抽到最撚易湊既全日制 飯都唔撚洗煮 呢家冇乜特別 係覺得個細妹好撚煩 成日喊 又係啲衰衰地既feel

3.倪晨曦係繼 jeana後我都對佢改觀既人 好有母性 睇得出好賢妻良母格只不過佢比jeana好彩 抽到個本身都好健康既家庭 真心覺得老豆老母教得好 個細妹好可愛好想生個好似佢咁既女

4.呢個就最撚大鑊 我頭幾集佢啲西野未出黎果陣 見到個車房狗個相 已經知道條友係啲古肅麻煩友(因為我個ex老豆同佢有啲似樣)面長長髮線高木撚起個咀咁。後尾都誠如大家所見 勁閪 啲仔女冇撚晒人生
一開始已經又屌兩條女搞到啲仔夜訓 老母屌唔跟時間表 講野串撚到 人地做開老母架?仲要咁撚煩既老母添 跟住都早接仔走果啲都無謂講 大家都睇到咩事 強尼vo開始打後果幾集都串到呢對閪人仆街有集班老母食野講野 已經睇到老母塊面有幾閪 我已經知條友就爆 點知真係出埋聲話係咪講緊佢 後尾男人講野個男人又唔出現參與節目 根本就係貪節目有得送老婆玩 又有人代湊 直頭當人阿4咁洗 正宗hum家剷香港老闆貪埋啲屎忽數。啲仔女堅慘 有集個女喊到仆街話老母屌佢破壞氣氛 你老母咁教仔既 擺明係起呢個屋企唔開心 仲同你賣笑?細路黎架咋至於啲人話oscar似老豆真係得啖笑 好明顯係個仔都唔開心先咁既樣 加上青春期 日撚日冇抖過 慘過當兵 西面有幾咁出奇 睇睇下都有啲似我細個果陣 明明老母有問題都有苦自知真係睇野唔好咁膚淺啦 個老母仲要話而家0靚仔受唔衝擊 一啲就跳樓 真係屌你老母 搞撚到啲靚仔跳樓咪就係你班閪老豆老母囉

蘇麗珊都叫最冇愛心
有冇認錯人?

少啲愛心都頂唔順個妹係咁喊
呢兩日追到live 一口氣睇晒咁多集 岩岩先睇到呢個post
講講自己感覺
1.jeana我覺得已經好有心湊條仆街仔,頭左頭幾集已經睇到個0靚仔有幾臭脾氣,煮野比佢食又扭又唔食,平時冇聽過話咁制 郁手打人已經兩次,jeana一開頭睇得出其實份人幾真,對個細路都好有心,又識煮飯又性,完全對佢改觀後尾捱到病明顯湊條撚屌湊到殘,如果條友仔聽話啲都唔洗勞咁多心力。請半日假呢啲真係無可厚非,其實藝人都有去fitting啦 不過就帶埋啲細路1齊 呢樣就真係有啲商榷 但係個job係唔方便帶細路都冇得講架,日日都請假就話啫屌你請半日已經比老豆老母係咁屌。個老母就好明顯眼紅既我覺得個老公簡個咁性感形象既做保姆。我就唔明啲人會話條0靚仔得意 老豆老母寵到仆街 不過都睇到兩個都mk格 不意外

2.蘇麗珊先係最冇愛心果個 睇得出好多野都係唔係用個心對細路 都唔奇怪 條女成靚妹咁邊會有母性 不過偏偏抽到最撚易湊既全日制 飯都唔撚洗煮 呢家冇乜特別 係覺得個細妹好撚煩 成日喊 又係啲衰衰地既feel

3.倪晨曦係繼 jeana後我都對佢改觀既人 好有母性 睇得出好賢妻良母格只不過佢比jeana好彩 抽到個本身都好健康既家庭 真心覺得老豆老母教得好 個細妹好可愛好想生個好似佢咁既女

4.呢個就最撚大鑊 我頭幾集佢啲西野未出黎果陣 見到個車房狗個相 已經知道條友係啲古肅麻煩友(因為我個ex老豆同佢有啲似樣)面長長髮線高木撚起個咀咁。後尾都誠如大家所見 勁閪 啲仔女冇撚晒人生
一開始已經又屌兩條女搞到啲仔夜訓 老母屌唔跟時間表 講野串撚到 人地做開老母架?仲要咁撚煩既老母添 跟住都早接仔走果啲都無謂講 大家都睇到咩事 強尼vo開始打後果幾集都串到呢對閪人仆街有集班老母食野講野 已經睇到老母塊面有幾閪 我已經知條友就爆 點知真係出埋聲話係咪講緊佢 後尾男人講野個男人又唔出現參與節目 根本就係貪節目有得送老婆玩 又有人代湊 直頭當人阿4咁洗 正宗hum家剷香港老闆貪埋啲屎忽數。啲仔女堅慘 有集個女喊到仆街話老母屌佢破壞氣氛 你老母咁教仔既 擺明係起呢個屋企唔開心 仲同你賣笑?細路黎架咋至於啲人話oscar似老豆真係得啖笑 好明顯係個仔都唔開心先咁既樣 加上青春期 日撚日冇抖過 慘過當兵 西面有幾咁出奇 睇睇下都有啲似我細個果陣 明明老母有問題都有苦自知真係睇野唔好咁膚淺啦 個老母仲要話而家0靚仔受唔衝擊 一啲就跳樓 真係屌你老母 搞撚到啲靚仔跳樓咪就係你班閪老豆老母囉

蘇麗珊都叫最冇愛心
有冇認錯人?

少啲愛心都頂唔順個妹係咁喊

無愛心就唔會完左節目都成日搵qe啦
達達同呀kit仲有同佢聯絡架
佢係唔似老母,但絕對唔係係愛心囉
rainbow唔好咩
做個節目都見到佢夠真 又放
同埋究竟嗰四兄弟姊妹係咪節目效果嚟
上面有巴打話峰峰係細個唔懂事我覺得係唔成立 好似elva屋企個哥哥咁超乖又有禮貌 哩d真係教岀黎 sorry因爲我自己都睇到炆
峰峰老母有咩資格話9人
Jeana其實已經都俾心機
個細路仔唔夾真係無計
另外,屌你老母你夠膽話自己第一次幫bb仔沖涼就好撚熟手咩
撐佢班師奶都on99

見到FACEBOOK D 留言好多都係屌Jeana撐老母
峰峰個ig叫taktakbao

峰峰ig follow哂4個姐姐
淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到

個老母真係好撚小家
邊位咁勇去峰峰ig到留言
其實我覺得峰峰得兩歲幾
拍落其他小朋友到實係冇咁懂事
樓上巴絲對佢要求未免過高
再加上根據我經驗 男仔九成都係百厭d
大大下 三四歲返幼稚園就會識性同聽教返d
(當然打人一定係唔岩 要即場教佢)

我覺得峰峰咁唔鍾意佢一定有原因
我記得佢老母好似講過佢反而好鍾意幕後湊佢既姐姐
就算對住蘇麗珊都唔會咁反叛
小朋友係呢方面好醒 邊個真心錫佢鍾意佢佢地會知
Jeana成日拍拍下唔見左人
呢集Vincent係鏡頭前都忍唔住躁左
Jeana有幾有心湊心照

第一段唔認同
佢個d 肯肯定係縱出黎
加上非科學統計
捲頭髮係特別曳既
再咁縱落去 去到幼稚園一樣坐唔定
不過Jeana我覺得佢唔係話無心湊
不過就好唔專心

我堂姐個仔都兩歲幾
佢唔會俾個仔出口傷人或出手
如果發脾氣打左人一定要佢冷靜講左對唔住先
然後先繼續佢地做緊嘅野
呢啲應該係關教嗰個事

第一集 發脾氣就可以唔洗番學就知有幾縱佢

淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到

係我都見到
so mean

D HASHTAG 係咁話坐定定又話自己食飯
想拎呢D黎反駁人
你個仔曳都唔係今日O既事啦,唔怪煎拿唔搞咁多NOISE D人就唔會JER住個仔啦
一開始仲以為個仔有幾乖煎拿有幾唔掂
睇完先發現原來係個仔曳到仆街
俾著我真係一拳打落去算撚數

taktakbao#你相信自己的眼睛嗎? #坐定定 #自己食 #我有我峰格 #越食越牙擦 #jasperlam #德德飽 #坐定無難度 #耐性既野
上面有巴打話峰峰係細個唔懂事我覺得係唔成立 好似elva屋企個哥哥咁超乖又有禮貌 哩d真係教岀黎 sorry因爲我自己都睇到炆

幫佢沖完涼又會唔該姐姐
前晚又話辛苦哂ELVA姐姐
勁有禮貌又乖

好型 支持 不過老母只係回左個哈哈笑
我覺得蘇麗珊係做事好認真個種人來
所以唔會表現得極溫柔
但會係行動上關心小朋友
見到佢去酒店幫小朋友沖涼之前會諗到要消毒下浴缸先
睇得出佢係有愛心

好型 支持 不過老母只係回左個哈哈笑

勇者
依個o靚仔其實幾曳

冇禮貌嘅行為冇人指正
咪成為壞習慣

頭先係咁講“你地快啲”
俾著我細個咁個應該俾人掌嘴

如果我啲學生喺我好忙時催我
例如收緊功課數緊催我派禮物之類
我都會即刻開佢地拖
教識佢地要睇環境講適合嘅野

老師

淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到

係我都見到
so mean

想拎呢D黎反駁人
你個仔曳都唔係今日O既事啦,唔怪煎拿唔搞咁多NOISE D人就唔會JER住個仔啦

taktakbao#你相信自己的眼睛嗎? #坐定定 #自己食 #我有我峰格 #越食越牙擦 #jasperlam #德德飽 #坐定無難度 #耐性既野

尋晚飲茶有得食峰峰都坐定架
食完好彩佢眼瞓咋,如果唔係肯定又通街走都似
依個o靚仔其實幾曳

冇禮貌嘅行為冇人指正
咪成為壞習慣

頭先係咁講“你地快啲”
俾著我細個咁個應該俾人掌嘴

如果我啲學生喺我好忙時催我
例如收緊功課數緊催我派禮物之類
我都會即刻開佢地拖
教識佢地要睇環境講適合嘅野

老師

係教畜
其實我覺得峰峰得兩歲幾

第一段唔認同
佢個d 肯肯定係縱出黎
加上非科學統計
捲頭髮係特別曳既
不過就好唔專心

我堂姐個仔都兩歲幾
然後先繼續佢地做緊嘅野
呢啲應該係關教嗰個事

佢宜家係學前班?如果我細個扭計唔返學 比老母打bike腳都似 幾多歲都係咁話
佢宜家唔上堂都算 再縱佢遲下小學中學都逃學就頭痕
有冇人覺得鋒鋒有啲鬼鬼地
其實我覺得峰峰得兩歲幾

第一段唔認同
佢個d 肯肯定係縱出黎
加上非科學統計
捲頭髮係特別曳既
不過就好唔專心

我堂姐個仔都兩歲幾
然後先繼續佢地做緊嘅野
呢啲應該係關教嗰個事

佢宜家係學前班?如果我細個扭計唔返學 比老母打bike腳都似 幾多歲都係咁話
佢宜家唔上堂都算 再縱佢遲下小學中學都逃學就頭痕

我啲學生去歐洲旅行請假都有啦
返學?唔重要

淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到

係我都見到
so mean

想拎呢D黎反駁人

想follow佢老豆多啲
我覺得蘇麗珊係做事好認真個種人來
所以唔會表現得極溫柔
但會係行動上關心小朋友
見到佢去酒店幫小朋友沖涼之前會諗到要消毒下浴缸先
睇得出佢係有愛心

又會整d活動比小朋友玩 一齊參與
有冇人覺得鋒鋒有啲鬼鬼地

咁細個做呢d野 一定係學番黎
我覺得就係襯佢細個先要教
等陣真係一番幼稚園個時 日日同其他小朋友開拖
到時佢老母老豆真係想教都可能遲左
其實峰峰係Q 但好撚煩 脾氣又臭

脾氣閪到想一巴打落去

應該係屋企人寵壞?
賤娜都幾慘

佢係我個仔真係會打到佢飛起
又打人又扔野落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞