[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
依個o靚仔其實幾曳

冇禮貌嘅行為冇人指正
咪成為壞習慣

頭2集已經覺得峰峰俾人寵壞
Jeana其實好好耐性
其實jeana應該真係幾用心去臭峰峰 見佢張牀都貼曬佢地啲相

好撚慘 仲要比個老母係facebook數佢

圖呢

一對小朋友嘅媽媽Cobol似乎唔多認同Jeana,日前喺社交網留言﹕「幾吹得吓,藝人果然係偽人。」唔少Cobol嘅朋友留言都話睇Jeana幫弟弟沖涼時睇到一額汗,見到哥哥喊又好心痛,Cobol媽媽就留言:「峰峰到今日都仍然話唔鍾意Jeana!但佢好鐘意鏡頭後照顧佢嘅劇組姐姐!」
Cobol媽媽仲踢爆Jeana唔係全天候照顧兩位小朋友,佢話:「我想話佢只係同我大仔瞓咗一晚咁多!之後都係佢爸爸自己湊。細仔見過1日半咁大把!接觸過幾小時!第二日佢已經請咗半日病假!」不過,Cobol都冇後悔參加呢個節目,因為可以免費出埠,幕後工作人員又好好,仲讚其他保姆藝人黎紀君(Christy)、梁諾妍(Inez)同倪晨曦o添,佢話﹕「咁其他保姆都好盡責嘅!係我自己揀錯人選啫!不過好多人參加,但得4個媽媽可以去日本咋。」
對於被指責hea住湊B,Jeana以短訊回覆《蘋果》:「新年流流、只能說經一事長一智,今次拍攝都是完全配合劇組安排,也不明白甚麼叫Hea,只知道拍攝過程的眼淚和歡笑都是真的,今次負責照顧的小孩峰峰是一個很特別的小孩,有自己的個性,為人母的責任,自問已盡了力,明白父母對孩子的疼愛,對保母照顧孩子有一定的期望及要求,拍攝之後還是很捨不得峰峰,也希望峰峰的媽媽可以為孩子作為榜樣,以寬恕和平和的心去對待所有人和事。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170128/56234091

但係jeana唔係淨係請過一日病假渣咩?其他日子都係度架 [睇曬]

唔知有冇記錯,而加播左既片佢係咪湊左峰峰一日返學,煮左一次飯,出左街食一次飯咁上下
其實睇得出jeana好有耐性
整杯麵都突登倒左啲湯搵清水過一過先俾峰峰食
峰峰淨係識NO 又不受控周圍走
啊媽仲要鬧人 知唔知你搞到自己個仔幾難臭
其實jeana應該真係幾用心去臭峰峰 見佢張牀都貼曬佢地啲相

圖呢

一對小朋友嘅媽媽Cobol似乎唔多認同Jeana,日前喺社交網留言﹕「幾吹得吓,藝人果然係偽人。」唔少Cobol嘅朋友留言都話睇Jeana幫弟弟沖涼時睇到一額汗,見到哥哥喊又好心痛,Cobol媽媽就留言:「峰峰到今日都仍然話唔鍾意Jeana!但佢好鐘意鏡頭後照顧佢嘅劇組姐姐!」
Cobol媽媽仲踢爆Jeana唔係全天候照顧兩位小朋友,佢話:「我想話佢只係同我大仔瞓咗一晚咁多!之後都係佢爸爸自己湊。細仔見過1日半咁大把!接觸過幾小時!第二日佢已經請咗半日病假!」不過,Cobol都冇後悔參加呢個節目,因為可以免費出埠,幕後工作人員又好好,仲讚其他保姆藝人黎紀君(Christy)、梁諾妍(Inez)同倪晨曦o添,佢話﹕「咁其他保姆都好盡責嘅!係我自己揀錯人選啫!不過好多人參加,但得4個媽媽可以去日本咋。」
對於被指責hea住湊B,Jeana以短訊回覆《蘋果》:「新年流流、只能說經一事長一智,今次拍攝都是完全配合劇組安排,也不明白甚麼叫Hea,只知道拍攝過程的眼淚和歡笑都是真的,今次負責照顧的小孩峰峰是一個很特別的小孩,有自己的個性,為人母的責任,自問已盡了力,明白父母對孩子的疼愛,對保母照顧孩子有一定的期望及要求,拍攝之後還是很捨不得峰峰,也希望峰峰的媽媽可以為孩子作為榜樣,以寬恕和平和的心去對待所有人和事。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170128/56234091

但係jeana唔係淨係請過一日病假渣咩?其他日子都係度架 [睇曬]

唔知有冇記錯,而加播左既片佢係咪湊左峰峰一日返學,煮左一次飯,出左街食一次飯咁上下

未打完禁錯制
究竟係佢湊左一二日,viutv分開播令佢好似湊足成星期定真係湊足就唔知啦
其他家

圖呢

未打完禁錯制
究竟係佢湊左一二日,viutv分開播令佢好似湊足成星期定真係湊足就唔知啦
其他人都好似有講已經湊左幾次返學放學
好鍾意蘇麗珊有啲似我個ex

你係咪游生?
峰峰老母有咩資格話9人
Jeana其實已經都俾心機
個細路仔唔夾真係無計
另外,屌你老母你夠膽話自己第一次幫bb仔沖涼就好撚熟手咩
撐佢班師奶都on99
閪面老母仲特登set做公開 慌死人唔知佢做戲
見到jeana開始冇咩心機湊峰峰 不過比著係我可能第二日就頂唔順佢 根本完全溝通唔到 正係一尾識no! Yaki 當你呀四咁 真係想一巴車埋佢 幾可愛都係咁話
依個o靚仔其實幾曳

冇禮貌嘅行為冇人指正
咪成為壞習慣

頭先係咁講“你地快啲”
俾著我細個咁個應該俾人掌嘴

係 好冇禮貌 人地送貼紙比佢 好串咁拎完就走 唔識講多謝都算 但佢一d多謝姐姐既態度都冇
好少可咁多人撐mk妹jeana

明明賤娜話自己以為可以hea, 先接 le 個節目,一開始就無心湊

Rainbow 真係

但我幾鐘意佢家人
同埋ceci們家人都幾好 真心比小朋友自由 唔似有d家長口講自由但成堆活動咁

Rainbow 真係

但我幾鐘意佢家人
同埋ceci們家人都幾好 真心比小朋友自由 唔似有d家長口講自由但成堆活動咁

rainbow同醫生一家
依個o靚仔其實幾曳

冇禮貌嘅行為冇人指正
咪成為壞習慣

頭先係咁講“你地快啲”
俾著我細個咁個應該俾人掌嘴

係 好冇禮貌 人地送貼紙比佢 好串咁拎完就走 唔識講多謝都算 但佢一d多謝姐姐既態度都冇

走廊個幕已經好想兜巴車落瘋瘋到!再加埋食飯食到打人真係鄧賤娜慘!就算係mk都罪不過要比個瘋瘋恰吧!

題外話,為左湊細路,班姐仔少左幾多同老細social嘅機會
峰峰個ig叫taktakbao
暫時睇落rainbow一家最好

小朋友勁乖又可愛
Rainbow姨姨

唔係講笑 出一日街都同佢平時好chur既生活無分別
都係排到時間密哂

唔係講笑 出一日街都同佢平時好chur既生活無分別
都係排到時間密哂

想講佢老母皮膚勁好 唔知有冇抽時間keep住做facial

峰峰ig follow哂4個姐姐
淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

峰峰ig follow哂4個姐姐
淨係冇jeana
唔知有冇睇漏

老母作為 小器到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞