[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
有無人覺得Christy好似黑鮑嬌
連把聲都似

巴打,係邊睇到佢地做咩?

第一集有講

rainbow好似本身係化妝師?!
唔知點識佢老公

條友一直都無野撈mk 妹
係bar 識個浦友醫生
識左兩個月就搞大左

無做過幼稚園老師
係bu 讀found dip
未做過full time 就生第一個

有料爆? 留名

WOW 咗!!!

睇片尾 "醫生"個名叫李俊為
google過冇醫生叫李俊為喎

堅醫生黎
不過唔係呢個維
呢pair姣婆撞著姿粉客,睇見兩個大滾友扮好老豆老母

老母好mk下。。

佢地間屋亂撚到
elva最正
elva同celi最有母愛

佢兩家都好湊

根本jenna都無用心湊峰峰,ceci同峰峰筆一陣畫就了解到佢性格

唔係既, jeana 都好俾心機煮野俾佢食
可能峰峰D反應搞到佢心淡

佢用大人果套對佢囉

簡單黎講 jeana係唔好彩加吃力不討好 黑仔
點解重未有重溫既?
點解重未有重溫既?

正想問 岩岩睇都冇
有無巴打起底睇下個西老豆開邊間車房?到時無生意睇佢生四個點養

人地閪人地嘅事,有冇害到你 有冇害到人 ?

攪鳩人做乜撚野 ?

好正義喎 巴打咁正義真係要搞個革命推翻政府

點解重未有重溫既?

正想問 岩岩睇都冇

網上版就有

Vincent

kit

當然仲有"Is me!!! OK!!!"
Rainbow......
elva

Vincent

kit

當然仲有"Is me!!! OK!!!"
Rainbow......

Vincent
ELVA做瑜伽係咪阿爸要求

睇完今集,覺得佢地真係好似一家人
Btw Elva有個孖生細妹🤤

Elva將來會係一個好媽媽

聽佢tum小朋友好溫暖🤤🤤🤤🤤

又靚又nice
有無人覺得Christy果組個大仔Oscar好似唱歌個威利
睇左兩集,又幾好笑喎
有無人覺得Christy果組個大仔Oscar好似唱歌個威利

lm

又靚又nice

又靚又nice,仲識教仔🤤

又靚又nice

又靚又nice,仲識教仔🤤

其實christy lai憑咩可以拍節目?
有人識佢咩
見到christy lai 個腦自然會諗住佢同啲仔扑野既畫面 呢隻雞扮咩有愛心 好撚嘔心 扮曬大明星咁
有人識佢咩
見到christy lai 個腦自然會諗住佢同啲仔扑野既畫面 呢隻雞扮咩有愛心 好撚嘔心 扮曬大明星咁

佢係整容定點? 有冇more 唔識佢
有人識佢咩

又整容又濫交
痴王宗堯上位 上到位即散
你search 下"christy lai" " 黎紀君"啦 大把野你睇
有人識佢咩

又整容又濫交
痴王宗堯上位 上到位即散
你search 下"christy lai" " 黎紀君"啦 大把野你睇

elva仲要同佢一齊拍節目 ha jor
阿kit真係好好
個個家庭間屋都咁大間
點解4個仔女個老豆老母咁西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞