[推到完場] 全職媽媽放大假 星期一至五22:00(2)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
rainbow姨姨

佢老豆答得好好笑

果個你老母呀

邊到!點解睇唔到
rainbow姨姨

佢老豆答得好好笑

果個你老母呀

邊到!點解睇唔到

今晚呀
其實christy lai憑咩可以拍節目?
有人識佢咩
見到christy lai 個腦自然會諗住佢同啲仔扑野既畫面 呢隻雞扮咩有愛心 好撚嘔心 扮曬大明星咁

佢係整容定點? 有冇more 唔識佢

又整容又濫交
痴王宗堯上位 上到位即散
你search 下"christy lai" " 黎紀君"啦 大把野你睇

elva仲要同佢一齊拍節目 ha jor

佢最叻咪就係痴住啲有名氣既人到搏出位
Shiga鬼姐周栢豪 不過痴極都覺得係唔同level
有四個仔女個女壓力咁撚大實好快跳樓
有無巴打起底睇下個西老豆開邊間車房?到時無生意睇佢生四個點養

人地閪人地嘅事,有冇害到你 有冇害到人 ?

攪鳩人做乜撚野 ?

好正義喎 巴打咁正義真係要搞個革命推翻政府

up 乜9呀 on9仔 返去做功課啦人地幾多成節目效果你又唔知 知少少走去搞9人
有人識佢咩
見到christy lai 個腦自然會諗住佢同啲仔扑野既畫面 呢隻雞扮咩有愛心 好撚嘔心 扮曬大明星咁

同人扑野有咩問題 同過人扑野就唔可以有愛心
有人識佢咩

Agger
雖然又整容又濫但同有冇愛心鍾唔鍾意小朋友冇衝突
連呢個POST都出現口德撚烏
睇得出jeana真係完全唔識臭仔
西老母個青色眼影想點
千千 rainbow 姨姨
好鍾意睇ceci個part 同大仔oscar
上集閪老豆接兩個仔係公園個幕

仔細啲睇見到老豆剩係同bosco high five 唔理大仔

其實大仔好好 仲錫妹妹 係老豆老母真係好閪

似足啲兩個冇受過教育 但又逼仔女呢樣個樣 其實為滿足自己冇做過既野

仔細啲睇見到老豆剩係同bosco high five 唔理大仔

似足啲兩個冇受過教育 但又逼仔女呢樣個樣 其實為滿足自己冇做過既野

旁白啲語氣聽得出viu 有啲不滿,自己接走咗又唔講會提早落堂至少一早講聲viu 佢哋喺閪老母指定嘅時間到根本無錯如果唔係工作人員去接,而係Inez 佢哋親自去,相信又信比閪老豆屌到反皮

旁白啲語氣聽得出viu 有啲不滿,自己接走咗又唔講會提早落堂至少一早講聲viu 佢哋喺閪老母指定嘅時間到根本無錯如果唔係工作人員去接,而係Inez 佢哋親自去,相信又信比閪老豆屌到反皮

個老豆老母西到咁
聽到個工作人員啲語氣都有啲不滿
Rainbow 應該最好相處

Kit都係吖 人又nice 對對囡嘅管教又好

個老豆老母西到咁
聽到個工作人員啲語氣都有啲不滿

個老豆老母真係當佢地工人
Christy同inez做佢地保姆好慘,睇一開始佢地兩個做好大壓力咁

Kit都係吖 人又nice 對對囡嘅管教又好

Agger
有人識佢咩

Agger
雖然又整容又濫但同有冇愛心鍾唔鍾意小朋友冇衝突

第10集christy着白色褲好正,透視

果段有D位冇聲
可能D工作人員屌緊佢
就快到10點🤤
就快到10點🤤

elva 媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞