澳門連登:唔相信香港取消左地位會影響到澳門,而且相信美國好快會搵澳門成為新一代金融中心

336 回覆
508 Like 19 Dislike

都有一兩齣嘅
最好咁諗 開心下 笑一笑大家都
係喎唔記得要找小小
除咗賭同埋睇微辣
用埋晒啲支那嘢仲識咩
因為做唔成金融中心先做保育咋
到時要做就拆撚哂炮台同大三巴起金融大樓睇下佢地興唔興?
明日大愚改做賭城
要搵都搵返香港先啦
排住隊仲有台灣,印尼,新加坡
幾時都澳門
黃賭毒集中地
搵坡猴都唔搵你啦
澳門人最想見到香港人仆街,依家有機會啦。
連登仔真係不願面對
我地講緊西片你就講金融中心
做金融中心咪做撚到你貧富懸殊咁嚴重 咁多人買唔起樓囉
澳門個生活環境舒服咁多 除左有23條真係唔知有咩會輸比香港
你見美國係好快有反應但出咩招諗咁耐就知
香港係好重要搵唔到取代所以好想搵方法可以唔傷害到香港
如果唔重要一係西藏咁唔理,一係伊拉克咁打爆埋
呢啲巨嬰井底沃蛙表演小丑戲
睇吓笑吓咪算
咁認真同班傻沃玩泥漿摔角做咩
等睇佢哋啲資產同份賭場工無咗好過啦
To 馬交巴絲:
If you cannot beat us, then join us
洗黑錢中心咋掛
個人認為
澳門比較靚嘅都係啲葡式建築 歐洲都會搵到
相反西片拍香港比較多都係啲屋村同街景
所以係香港攞景就比較多
好似又真係無乜av題材係賭場荷官
邊個會care沃門班冇存在感冇影響力嘅支那人
https://www.hkcnews.com/article/16609/美中經濟與安全審查委員會-關稅區-香港政策法-16609/美國有可能將香港「澳門化」──關於「獨立關稅區」和廿三條

結果,不論是2001年的《澳門政策法報告》,還是美國政府的export.gov所載的最新資料,都寫明美國的出口管制法規及措施,都是將澳門和中國大陸一體對待(至少是大致一體對待)

其實有 但佢地當本本政策法都一樣內容 淨係個甲乙方唔同
有,著埋免女郎裝
秘密調查官の賭場無慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞