【I/A】App台新Game討論及吹水區(5) - 唔撚傾支那驚呀

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
例如呢 我ge意思係se 任記個d都算奶共
老任唔洗講 se同qq係戰略合作
同埋我覺得好奇怪 一d冇咩人玩ge lor 明日方舟就勁多人屌支那驚
Supercell 男兒當入樽個d就冇咩人講
兩隻都多人屌
只係照玩咁姐
男兒個po qa 都叫人玩而唔課
分別在於lor 你有玩,灌籃高手你冇玩,所以覺得咁?呢幾個都有人屌係支那驚,多人屌同少人屌有咩好比較

係咪好似果班玩支那驚嘅人咁講,屌一隻就唔好屌,要全部都屌哂先好屌先啱?
都係睇下你接受係間接利益定直接利益,間接就可能有錢落支那袋,直接就一定落哂支那袋

打個比喻:
黃店入紅貨賣,紅店入紅貨賣,你入黃店同紅店點都有錢入支那袋,咁你會點揀?自己決定啦
係支那而外地方玩就好少直接利益到, 大部份都唔係中資代理
玩APPLE ANDROID GAME 更加有3成抽左水比APPLE同GOOGLE WOO
吹緊日英ser同步
有打算出中文的話一早開埋中文版官網啦
pos已開
畫面幾靚
【非支那製】【I/A】靈甲鬼修羅 Island: Exorcism (1) - 韓漫改編手機Game 有英文介面
https://lih.kg/2109346
係我見識少定咩
點解未set project名

呢度係話比你知邊隻係支那,然後唔會傾嗰隻GAME
TOPIC寫得好清楚
提完你邊隻係咪自己決定玩唔玩,同埋唔好喺度傾啫
dllm 碧藍同蒼藍都係支game
你什麼時候產生了唔係的錯覺
點解可以咁遲先察覺
肯醒幾時都唔遲嘅
其實冇玩過只係想玩,一check 就屌
依隻驚如果唔係支那野真係一流
Dq down唔到
呢隻好似幾得意 可惜得泡文
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=200028
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞