【I/A】App台新Game討論及吹水區(5) - 唔撚傾支那驚呀

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
我個人覺得
支那驚外國代理 no
外國驚支那代理 no
唔玩唔課支那驚都係冇壞處嘅
上面too long no read
因為要罷哂成間公司其實真係可以接近唔洗打機
根本就唔洗問人有咩好玩,你自己篩選下就知道你得邊幾間廠可以掂
是但拎幾間大野黎講,老任你講左唔洗再提
bandai奶共=gundam/im@s/to系列全滅
se有開過支那服=FF系列全滅
cy影之詩有支那服=gbf/影詩/公連全部唔玩得
fgo有b服,型月全滅

勇者鬥惡龍戰棋驚, 5g鎖唔鎖區
好唔方便
我會罷隻驚,我知冇可能完全斷絕間接利益關係,不過會考慮係明顯直接利益嘅就會罷
本身冇玩要用VPN玩嘅驚所以冇買VPN
免費VPN成日要換線好麻煩
未唔知玩唔玩得長, 所以唔會為左試驚而買VPN
咁都要畫出腸
佢鎖區仲要用VPN入即係做二等公民
人地唔歡迎你仲要翻牆同蝗冇分別
一嚟懶搞
二嚟鎖區而我用VPN入同即係做緊同 蝗翻牆上FB 差唔多嘅野, 條氣唔順
se驚仲要外國服,一年算長喇
SE真係傻仔先玩
中國製、中國代理都一定唔會玩
其實好多人都係咁,你地唔會孤獨
講呢d
做過一次傻仔以後唔玩se
se特別鐘意執笠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞