【I/A】App台新Game討論及吹水區(5) - 唔撚傾支那驚呀

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
有呀
頂唔順依D要農起一套裝先有遊議體驗既GAME

但係玩法幾好,,算係我玩得比較耐

第1、2張係命運之子DESTINY CHILD
好,,試下先

btw原來你仲有玩E7咁有恆心真係佩服
有呀
頂唔順依D要農起一套裝先有遊戲體驗既GAME

但係玩法幾好,,算係我玩得比較耐
農到都唔緊要,最ON9係農到仲要升得好
但其實唔打PVP RTA 其實當佢單機Game咁玩only
算係近年比較好架啦真係
(水龍女係我入坑角
想知有無巴打會玩
btw 命運之子個畫風入到去同EH比我既感覺一樣
太油淋淋,,,唔知點形容依種畫風好

thx湯巴
油淋淋
想玩dc但d女好難抽
亞克係咪支?
同新個隻魔法少女game一樣
花得濟睇得唔係幾舒服
咁冇計
韓式風格/H驚同一般驚美術風格都差幾遠下
如果你單純想要萌系/美型驚
公連/影詩/王逆個類有冇考慮過/玩過
或者七騎/gbf囉
仲有cc/mhr/pm master/凍京/神域/誰鍊
不過就唔係隻隻都可以auto
公連同影詩知道,,但無興趣,,,王逆都係玩左2個月貨仔

GBF我個FD叫我等依輪泳裝活動完哂先買AC入
PM MASTER都有諗過,,,始終情意結由細玩寵物小精靈玩到大
但始終覺得唔係個回事

我都係乖乖地番去刷住LAST ORIGIN等RE0算
有無類似影詩咁但係有D育成
想要d類似陰陽師有即時PVP既game
雖然大陸game但佢呢part真係做得幾好
當然有某d陣係特別好打 但又唔會話去到永遠都要出果5隻 算係平衡
同埋手動又得自動又得 又唔會話手動一定屌打自動
仲要有協力2打2都幾正

之前問過有人答exos
但exos pvp幾悶 唔係即時得黎仲要基本上係得一兩個陣

E7都聽過 但好似太肝 仲癲過陰陽師我真係頂唔順
除非有得AUTO

有無人仲有第d推介
隻獸娘game點?冇人講?
邊隻,大怪獸拆樓?
red: Pride of eden
見唔見到頂置
見到…
湯巴都有玩愛麗屍
佢啲石仲易儲過EH
玩得耐自然乜柒都有
巴哈有條友儲咗二百萬石
我自己就儲咗五十萬
一次十連2700
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞