【I/A】App台新Game討論及吹水區(5) - 唔撚傾支那驚呀

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
其實捱到咁多年已經唔易
有韓版版本既日文/中文語言未?

獸娘世界 新手十抽必3星
《Red: Pride of Eden》是由YOOZOO全新推出的一款獸娘RPG。遊戲中有超過50個個性各異的可愛獸娘在等待著玩家,玩家將與她們組成名為「Pride」的隊伍,一起冒險,增加親密度,成為可以互相信賴的夥伴,共同挑戰完成各種任務。

游族網絡股份有限公司
YOOZOO Interactive Co. Ltd.
游族網絡股份有限公司(簡稱:游族、游族網絡)成立於2009年,創始人林奇,是一家中國互動娛樂供應商。公司總部位於上海,在南京、台北、新加坡等地設有分支機構,立足全球化遊戲研發與發行、大資料應用、IP管理工程、泛娛樂產業投資四大業務全面發展。2014年6月,游族網絡正式登陸A股主板。
屌你老母都話支那驚嚟,死開啦
咁bye了 冇追post sor
下次查咗先,依家支那驚佢哋預支那果邊係過唔到審批,所以好多都直接扮外國驚出
推下先,,係咪無哂畫風正又唔係支那既驚
近排有無非大陸game可以同fd協力輕鬆下
睇返黎緊好多驚都係支那廠出
唔check真係好易中伏
唔關事,係直頭無新Game
一個國家要幾垃圾先成日要做埋啲咁嘅小動作
馬娘呢
有d仲要整到好似日廠出既畫風
今日出果隻一睇d畫風同玩法就知支那出品
等緊事前登錄3周年
全部都唔愛國,,,犯哂國安法
唔洗新我都ok
你要咩畫風
淫嗰啲?

依堆就我長玩緊嘅
想知頭2張同第4張係咩
又唔洗一定要好淫既,,,都係靚為主,,唔識點解釋好

E7一開服肝過3,4個月,,頂唔順棄左
EH個畫風太油淋淋唔岩我
第4張係咪sino alice
好似又係開服個陣玩過一排諫左
destiny child同sinoalice
應該

第1、2張係命運之子DESTINY CHILD
我就等緊依隻,希望今年出到
https://youtu.be/INYcVYhnXGA
好,,試下先

btw原來你仲有玩E7咁有恆心真係佩服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞