[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁人地板凳深度係前五最薄果隊,但人地都跑到兩個月榜首咪證明教練功力咪好重要。你揾法傻?板凳幾好都冇用
上半場未輸人地攻上黎 打反擊先叫有啲威脅。。。人地下半場領先打反擊 多完全主攻唔到
係近幾年最好囉,但比下其他就知,根本冇其他咁好,上場對利華,一抽起杜林就崩潰,因為成隊根本得佢可以發動攻勢,但拜有Gnabry 古天奴,多有Reus Sancho,利華有Havertz Bailey,萊比錫有Sabitzer Forsberg Werner

你?得個杜林?嚟到呢度咪算好囉
請普捷天奴啦,dllm
柏林個龍掉個波入龍咩玩法
其實我覺得呢場打毗都踢得唔錯 個球真係射得靚
冇大家講到咁差姐
除左haaland 腳軟

haaland 好似大賽就腳軟 唔知係咪後生仔 急要表現 弄巧反拙
我多失分 下面個3隊根住一齊失

如果紐請肥賓
不如請普過黎頂兩季搏下
成日齊上齊落
rb竟然打和
Hofmann未夠杜林個level啦,Herrmann單蹄馬兼多傷
手足們續領BNO未
23 years ago today, we were crowned Champions of Europe! 獎杯
97後表示好🍇
Same
https://streamja.com/6B0NK
德乙11m 加時絕殺反cup 漢堡
哪有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞