[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
始終隊波係好多個年青球員帶住 一對住有form既球隊 無個大哥帶住就會自亂陣腳
前鋒不足又係要屌 對面挾撚死夏撚一個根本攻唔到 你有其他前鋒起碼有其他打法 你得夏撚一個梗係老撚都mark死你啦 賣paco唔係問題 問題唔會搵個後備前鋒換下踢法
抽根哈殺已經27碎
如果有auba就好
求其執件30+ 老野前鋒都夠玩
由奧巴走到而家都簽唔到一個後備前鋒
始終唔明換走白點解
對面後有紐亞 中有梅拿 利雲
連kimmich同goreztka都係未來老大哥之選
其實25都算有d領導能力嫁啦
係中前場冇返個人壓場
痴撚線,細三踢波唔帶腦
一場必須勝利既比賽排361仲要唔攻,下半場仲要散步等死等到80分鐘先醒起可以打少個中堅

唔知以為多蒙特同拜計緊得失球差爭冠軍好似輸一球唔係輪咁,事實係打和都當輸啦
上半場保守可以接受,但下半場根本要死攻,右邊有山有夏基美其實肯衝下實有空位,中場換走個發夢既迪蘭尼是但落can或者爆炸狗都得

咁既速率講真對柏達邦都唔會入到波啦講真
早兩場柏林聯對敗都有威脅過我地n 倍
人地敢逼敢走位敢向前傳
法蘭克福都有計過法傻
人地角球勁,係咁衝落底搏角球,完場前仲有一下kroos搶左隊友個半單刀波射

如果唔係搶左射應該入到一球

多蒙特又係行青春班,當年雲爺爺又係,但阿仙奴啲波好睇好多當年阿俾拜炒十球係事實,但炒過a米三球,贏過疤俾疤黑哨先出局

多蒙特連歐聯笑柄聖日耳門都唔夠踢

得翻德甲爭都仲要散步是但輸埋佢算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞