[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Farve out Farke in
其實overall真係唔算打得差,真係輸左靚波
Dahoud其實都算越打越好,不過decision making 要再做好啲;後防今次冇乜失誤,尤其Hummels打得真係好;今埸真係完全突顯法sir不如走 失左1粒之後打得又急又差,拜仁完全睇住你嚟食
達仔d 推波cool波唔錯 估唔到佢都有啲爆發力
佢呢幾場真係令我諗起根度簡
我亦都好期待之後而家打返433
Dahoud Brandt Can
前面就Reus/Hazard Haaland Sancho
屌 我又係諗起肥腩下年有機會無山了
呢場守得算係咁 burki出多咗小小比甘美治靚笠
係前面7下7下 法傻冇plan
新po留個名先
請高華啦,比復仇者上位
又係冠軍教頭
高華係拜衰咩?
仲要有樣
一試無仿
最緊要係留唔留到主力
Peter慘敗
真多,有得上都唔上黎
拿高士文仲有三年就完合約不如高價搶佢好過
高華之前唔係因為拜仁三巨頭保佢
一早俾人炒撚咗啦
比師父玩殘
係囉我都想睇nagelsmann 帶多
夏撚扭親,唯一既前鋒都冇埋
19正前 後上射手榜
如果搵高華,真心可以諗一世無冠,揾埋啲垃圾教練,人地揾Nagelsmann同Marco Rose教都開始見到佢哋有競爭力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞