[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實啲後備球員落到場根本冇任何戰術特質果下好野

換山落黎唔係爆,換雷拿落黎一樣行行企企,係can有用停到波分到波

葛斯直頭都唔知落場做乜

最尾推曉母斯打前鋒

係就晨早三隻中堅上去打前鋒啦

搵兩翼鳩斬隨時有用過係中圈猜45分鐘
法sir係咁架喇
除左擺鐵桶,佢唔識玩調動,平時都係靠球員個人能力
覺得拜啲反擊部署得好好,好多時係俾傻鳩高文浪費左

而多既進攻就純粹屈反擊同夏蘭特

今場完全冇部署
高文同落賓差幾班
法狗肯走未
有球反擊傳到佢空哂,佢地波遠柱已經有機會做到助攻,佢反而拗腰抽個波去對角禁區頂,睇到r哂頭
今場其實收貨,都預撚左勝利十一人,上場見哂底,今場輸一粒算少
上兩場對拜都456,㩒住黎屌
中圈妹妹下都好過係TT時代係後場妹
輸一粒難d
防守算有啲進步 係進攻今場踢到成pat屎咁 不過防守都係要靠兩個老將頂住 佢地一退落嚟就唔知搵邊個頂
白上半場冇腳好波喎
唔係呀 有直線有轉邊 一冇左佢直頭攻都冇得攻
防守係好左 除左黑人手足
一諗到下季又少兩個主力年年都話今年有機 年年都話攻力強
呢幾年有唔少新星 普 丹 山 都有唔少希望 但最後都留唔住 以為可以拍住萊斯拎德甲 點知最後都係冇
最後真係一個球隊icon都冇 個個當你中轉站
Peter有情有義做我多遮醜布

到底呢張圖仲可以用幾耐
4球了
Nobody is betting that Lucien Favre will remain Borussia Dortmund head coach in the coming season. There are indications that his days are numbered [Kicker] #BVB
係就快啦 仲等下季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞